„Szállj be!”

A Startup Tavasz 2014 rendezvénysorozatra elsősorban korai fázisú startupok, technológiai vállalkozások jelentkezését várják a szervezők. A rendezvénysorozat első állomása 2014. április 2-án egy Közép-európai Startup Verseny. Jelentkezési határidő: 2014. március 17.

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), a BudapestHub munkacsoport, valamint számos hazai szakmai szervezet és nemzetközi partner összefogásával 2014 tavaszán útjára indul a Startup Tavasz rendezvénysorozat, melynek szervezői kettős célt fogalmaztak meg: hozzájárulni ahhoz a folyamathoz, amelynek eredményeképpen Budapest felkerül a világ startup térképére, valamint erősíteni a hazai startup ökoszisztémában tevékenykedők együttműködését és régióbeli kapcsolatrendszerét.

A rendezvénysorozat első állomása 2014. április 2-án Budapesten egy Közép-európai Startup Verseny. Az itt legjobb eredményeket elérő csapatok tudásukat a Central European Startup Awards versenyen mérik össze ismételten május végén. Várják azok pályázatát, A Startup Tavasz 2014 rendezvénysorozatra elsősorban korai fázisú startupok, technológiai vállalkozások jelentkezését várják a szervezők, akiknek van egy innovatív ötletük, mely egy létező problémára ad megoldást, és akár nemzetközi üzleti sikert elérhet. Nevezési határidő: 2014. március 17. 24:00

További részletek

2014.03.11.