Szavazz az EKSZ-re!

2017.12.07.
Szavazz az EKSZ-re!
Jelölték az Új Nemzedék Központ Önkéntességért Díjára, és bekerült az első tízbe az ELTE Együtt a Környezettudatos Szemléletért (ELTE EKSZ) önkéntes alapú intézményi fenntarthatósági program, amely így 2017. december 11-ig közönségszavazáson vehet részt.

Az ELTE EKSZ civil résztvevőként tekinti feladatának az Eötvös Loránd Tudományegyetem intézményi fenntarthatóságának javítását, környezetvédelmi feladatok ellátását, megszervezését és az ehhez szükséges feltételek biztosítását, elősegítve ezzel a felsőoktatási közösség fenntarthatóvá válásának folyamatát. Az önkéntesek az intézményi fenntarthatósági program résztvevőiként 32 helyszínen kapcsolódhatnak be többek között a szelektív hulladékgyűjtésbe, a használt sütőolaj gyűjtésébe, a komposztálásba, az állatvédelembe vagy a virágültetésbe.  

Az ELTE EKSZ 10-es sorszámmal szerepel a szavazófelületen, ahol láthatjuk a csoport rövid önkéntestoborzó videóját is. A szavazás 2017. december 11-én 12 órakor zárul. Egy IP-címről 24 óra alatt csak egy szavazatot lehet küldeni.