Szeptembertől folytatódnak a dolgozói edzések

2018.08.15.
Szeptembertől folytatódnak a dolgozói edzések
Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóság támogatásának köszönhetően a BEAC szervezésében 2018. szeptember 3-tól továbbra is ingyenesen folytatódnak a funkcionális köredzés és gerinctréning edzések az ELTE dolgozói számára.

A kora reggeli órákat a BEAC szakképzett edzői tartják a belvárosi, Semmelweis utcai OSC vívóteremben (1052 Semmelweis utca 2.– Astoria), amely minden kar vagy szervezet dolgozója számára könnyen megközelíthető.

A központi helyszín és a kora reggeli időpont lehetővé teszi, hogy azok a dolgozók is sportolási lehetőséghez jussanak, akiknek egyébként a XI. kerületi Bogdánfy úti sporttelep vagy a délutáni BEAC-os edzésidőpontok nem alkalmasak. Az edzések erőnléttől, tudástól, edzettségtől függetlenül mindenkinek szólnak. A funkcionális köredzést Virág Tünde tartja hétfőn és szerdán 6:30 és 7:30 között, a gerinctréninget pedig Varga Dia kedden és csütörtökön 7 és 8 óra között. 

A részvétel regisztrációköteles, jelentkezni lehet a név, szervezeti egység, edzéstípus és telefonszám megadásával a szervezes@beac.elte.hu e-mail címen. Telefon: 061-209-06-17; +36-30-355-0264

Forrás: ELTE BEAC