Szolgáltatók – szolgáltatások

Szolgáltatók – szolgáltatások
05/11

2017. május 11. 16:00

ELTE BGGyK (1097 Budapest, Ecseri út 3., A/202.)

05/11

2017. május 11. 16:00 -

ELTE BGGyK (1097 Budapest, Ecseri út 3., A/202.)


A „Bárczi-Gyógytea” következő alkalmán Szolgáltatók – szolgáltatások címmel a fogyatékos emberek életét megkönnyítő szervezetekről lesz szó.

A rendezvénysorozat 2013-ban indult útjára azzal a céllal, hogy a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon aktuális szakmai, szakmapolitikai témákat járjanak körül az érintettek. Az idei évadban a fogyatékossággal élő személyek szabadidő-eltöltésének témakörét tekintették át a résztvevők. A sorozat utolsó alkalmán három szervezet mutatkozik be. A SUHANJ! Alapítvány és a Suhanj! Fitness tevékenységéről Gusztos Péter alapító, kuratóriumi elnök beszél, a miskolci Batyu-Téka, ... több mint Étterem tevékenységéről Szabó Boglárka étteremvezető és Jakubinyi László elnök szól majd. A fővárosban működő Nem Adom Fel Café & Bar működtetéséről Veres Marianna üzletvezető és munkatársai számolnak be.

Különösen ajánljuk alumnusaink számára a részvételt, ugyanis a délután folyamán a programon résztvevők átvehetik azt a DVD-t, amely az Alumni Központ támogatásával készülhetett el, és hat Gyógytea előadás hanganyagát tartalmazza.

ELTE BGGyK

Fotó: Suhanj! Fitness