Tagfelvétel az Angelusz Szakkollégiumba

2018.04.11.
Tagfelvétel az Angelusz Szakkollégiumba
Az Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium felvételt hirdet a társadalomtudományok iránt érdeklődő nappali tagozatos hallgatóknak. Jelentkezési határidő: 2018. április 23. 

A szakkollégiumba azokat várják, akik szeretnének tagjai lenni egy olyan szakmai és baráti közösségnek, amelyben érdeklődésükhöz igazított kiscsoportos órákon, különböző társadalomtudományi projektekben és kutatásokban vehetnek részt.

A szakkollégium alap-, mester- vagy doktori képzésben résztvevők számára is nyitott tanulmányi eredményektől függetlenül, és nem feltétel a társadalomtudományi képzésen való részvétel sem. A legfontosabb a társadalmi kérdések és problémák iránti érdeklődés.

A felvételi három fordulóból áll. A leendő tagok 2018. április 23-ig tölthetik ki a felvételi kérdőívet, ezt követően a kollégisták május 5–6. között tábort szerveznek, ahol lehetőség lesz a személyes találkozásra és a közös munkára, végül május 7–11. között a szóbeli fordulóban kapnak lehetőséget arra, hogy személyes társadalomtudományi érdeklődésüket is kifejthessék. A fordulók során a gondolkodásmód és a csapatmunkában való együttműködés kerül a középpontba, nem pedig a lexikális tudás. A szakkollégium szívesen látja az érdeklődőket 2018. április 12-én az irodai nyílt napon (Lágymányosi campus északi tömb, -1.49), április 16-án az infóesten vagy az április 20-i játszóházban is.

További információ

Facebook