Tanulás külföldön Erasmusszal

2020.01.27.
Tanulás külföldön Erasmusszal
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Erasmus+ és Nemzetközi Programok Osztálya pályázatot ír ki a 2020/2021-es tanévben Erasmus+ hallgatói mobilitási programban való részvételre. Külföldi részképzésre január 31. és március 2. 20 óra között várják a jelentkezéseket, szakmai gyakorlatra ezután is lehet pályázni.

A hallgatók részképzésre jelentkezhetnek az ELTE európai partneregyetemeire, illetve szakmai gyakorlatot végezhetnek bármely európai cégnél, szervezetnél vagy intézménynél.

A pályázatokat online a NEPTUN-felületen kell benyújtani, részképzésre 2020. március 2-án 20.00 óráig.

Szakmai gyakorlatra folyamatosan lehet pályázni, a pályázatot a megadott pályázási időszakban a Neptunban, a pályázási időszakon kívül papíron kell benyújtani (az elbírálás kéthavonta történik).

Amennyiben a Neptunban való jelentkezésre nincs mód (technikai vagy más jellegű probléma miatt), a letölthető pályázati űrlapot kell – lehetőleg elektronikusan kitöltve – az intézeti/tanszéki koordinátornál leadni a megadott határidőig.

A nyertes hallgatók végleges listájáról a Hallgatói és Oktatói Mobilitási Bizottság hoz döntést, várhatóan 2020 április közepén. Az eredményről a hallgatók a Neptun-rendszeren keresztül kapnak hivatalos értesítést, a döntést követő legkésőbb 3 héten belül. (Az eredmény megtekintéséhez be kell lépni a NEPTUN felületére.) A később benyújtott szakmai gyakorlatos pályázatokról a Hallgatói és Oktatói Mobilitási Bizottság dönt, várhatóan júniusban, szeptemberben és novemberben.

Részletes pályázati felhívás és egyéb tudnivalók