Tavaszi lendület a MedInProtnál

2016.04.20.
Tavaszi lendület a MedInProtnál
A MedInProt fehérjetudományi kiválósági program kuratóriuma várja a kutatók új ötleteit és témafelvetéseit. A javaslatnak tükröznie kell, hogy az ad hoc támogatás hogyan segíti a résztvevők hazai vagy nemzetközi közös pályázatát, a támogatás folyósítási határideje június 1.


„Vesse föl új és eredeti ötletét, akár még ma, nyújtsa be támogatási igényét, és a MedInProt kuratóriuma rövid megfontolás után, ha a kezdeményezést méltónak találja, azonnal támogatja is” – áll a felhívásban. A támogatási feltételek:

  • a Szinenergia-programban résztvevő kutatók közül legalább ketten a programban jelenleg résztvevő 4 intézmény (ELTE, BME, MTA-TTK, SE) valamelyikében legyenek főállású közalkalmazottak,
  • a javaslat a kutatói együttműködés jegyében fogalmazódjon meg, de essen a lehető legtávolabb a már bevezetésre került ,,Szinergia”, ,,Gépidő támogatás”, és ,,Kiseszköz” programokban megfogalmazott célkitűzéstől,
  • a javaslat világosan mutasson rá arra, hogy a pályázó és társa(i) az ad hoc támogatásnak köszönhetően hogyan jutnak közelebb a hosszú távú közös munkához és közös pályázáshoz akár hazai, akár nemzetközi fórumon.

Az ad hoc támogatásokat 200.000 Ft és 2.000.000 Ft közötti értékben folyósítják, ettől eltérni csak indokolt esetben lehetséges. A pályázatokat ezen az e-mail-címen várják.