TDK-ra felkészítő tréning

2016.04.13.
TDK-ra felkészítő tréning
Az ELTE Bölcsészettudományi Kar Ókortudományi Intézete 2016 májusában TDK-felkészítő tréninget szervez tudományos diákköri dolgozat elkészítését tervező hallgatóknak. A háromalkalmas tréningre az ELTE BTK minden diákja jelentkezhet, azonban előnyt élveznek az Ókortudományi Intézet TDK-munkát végző vagy idén végezni szándékozó hallgatói. 

A külső és belső szakemberek irányítása alatt elsajátítandó készségek hasznosak lehetnek szemináriumi dolgozatok, szakdolgozatok, doktori disszertációk írása során is. A tréning résztvevői előadásokat hallgathatnak meg, gyakorlati foglalkozáson vehetnek részt, valamint a kurzus zárásakor „miniprojektjeiket” is prezentálhatják. A kurzust elvégző hallgatók oklevelet kapnak a tréning teljesítéséről.

A tréning témái:

  • Prezentációtechnika és a kutatási eredmények hatékony kommunikációja
  • Időmenedzsment és a kutatási munkafolyamat hatékony megtervezése
  • A témaválasztástól a kutatási kérdésig, majd onnan tovább

További részletek és a jelentkezés feltételei a felhívásban olvashatók.

A programot az NTP-HHTDK-15-0020 számú, „Az ELTE BTK-n működő tudományos diákkörök programjainak támogatása” című pályázat keretében tartják meg. A rendezvényt a Nemzeti Tehetség Program (NTP), az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatta.

 

                   


Regisztráció

Időpont: 2016. május 2–3.; 2016. május 10. vagy 13.
Helyszín: ELTE BTK (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F)