Te hogy látod?

2017.11.10.
Te hogy látod?
A világ egyik vezető üzleti képzést nyújtó egyetemén, a St. Gallen-i Egyetemen rendezik meg 2018. május 2–4 között a 48. St. Gallen Szimpóziumot. Erre az eseményre várják graduális, ill. posztgraduális tanulmányokat folytató diákok jelentkezését bármely országból és bármely szakterületről. Az esszéíró verseny idei témája: Beyond the End of Work.

A St. Gallen Symposyum diákok által szervezett globális fórum, mely kultúrák, világnézetek és generációk között kíván hidat építeni a mai és a holnapi vezetők, üzletemberek és politikusok éves, rendszeres összehívásával. A rendezvényt mindig májusban tartják a St Gallen-i Egyetemen valamely aktuális témában, melyet a szervező International Students’ Committee határoz meg. A világ legnagyobb diák esszéíró versenyének idei témája, Beyond the End of Work címmel, arra buzdítja a közélet iránt érdeklődő egyetemistákat, gondolkodjanak el szakterületük, érdeklődésük irányából digitalizáció és emberi munkaerő kapcsolatának ma sokakat nyugtalanító problémáján. 

A 2018 májusi konferenciára a világ 600 politikai és társadalmi vezetője, üzletembere mellett 200 jövőbeli vezetőt várnak. Az utóbbiból 100 a legjobb esszék benyújtói közül kerül ki, ők térítésmentesen vesznek majd részt a találkozón. A legérdekesebb esszéket nyilvános vitára bocsátják. Az első három helyezett kiválósági díjban és pénzjutalomban részesül.

Jelentkezési határidő: 2018. február 1.

További információ és jelentkezés: rolf.bachmann@symposium.org