TEDxELTE Konferencia - felhívás

2019.06.12.
TEDxELTE Konferencia - felhívás
2019. október 18-án rendezik meg a Társadalomtudományi Kar hallgatóinak kezdeményezésére az első TEDxELTE konferenciát az ELTE Aula Magnában. "TED-speakernek" június 23-ig jelentkezhetnek a hallgatók.

A népszerű TED konferenciák rövidebb (kb. 10-18 perces), gondolatébresztő és szórakoztató előadásokat foglalnak magukba, amelyekkel intenzív és inspiráló élményt nyújtanak a hallgatóság számára. A TED teljesen megváltoztatta, más dimenzióba emelte a korábban megszokott konferenciaélményt, így vált a világ talán legizgalmasabb, legkeresettebb és legkomolyabb, nem szigorúan szakmai jellegű konferenciájává. Mára a tudománytól az üzleti életen át a globális problémákig gyakorlatilag mindennel foglalkozik több mint száz nyelven, online és élőben.

A TEDx program a licensz alapú, önálló helyi szervezésben megvalósuló TED-szellemiségű eseményeket fogja össze világszerte. Erre utal az „x” a TED mellett. A TEDx programok lehetőséget nyújtanak arra, hogy közösségek, szervezetek vagy egyének stimuláló, gondolatébresztő, és aktívan kommunikáló közeget hozzanak létre a helyi közönség személyes, tevékeny részvételével. Ezek a helyi események ösztönzik az innovációt, a vezető gondolkodókat és a nyitott szemmel járást.

A 2019. október 18-i első TEDxELTE szervezői – képzési formától és évfolyamtól függetlenül – olyan hallgatók jelentkezését várják, akik kedvet és elhivatottságot éreznek arra, hogy történetüket a nagyközönséggel is megosszák. A program, az előadás és jelentkezés angol nyelvű.

„Van olyan történeted vagy üzeneted, amit szívesen megosztanál másokkal? Élvezed a nyilvános beszéddel és a felkészüléssel járó kihívásokat? Hiszel abban, hogy személyes történeteken keresztül fontos üzenetet közvetíthetsz mások felé? Akkor jelentkezz az TEDxELTE programra!” – olvasható a felhívásban.

Jelentkezési határidő: június 23. 

Jelentkezés
Facebook