Telt ház a TáTK mesterszakos nyílt napján

2021.10.29.
Telt ház a TáTK mesterszakos nyílt napján
2021. október 20-án az ELTE Társadalomtudományi Kar Nagy Kari Szakválasztó rendezvényén az érdeklődők információt gyűjthettek a 2022-ben induló kari MA és MSc programokról, a karrierlehetőségekről és a felvételi folyamatáról, követelményeiről.

 „A Nagy Kari Szakválasztó már hagyományos programnak tekinthető a Karon. Szerettünk volna egy olyan eseményt életre hívni, ahol az érdeklődők informális keretek között ismerkedhetnek meg az általuk érdekesnek vélt szak vagy szakok oktatóival és hallgatóival, így nem pusztán a mesterképzésről kapnak képet, hanem a kari közösségről és az intézmény hangulatáról is” – mondta Szabari Vera, az ELTE TáTK oktatási és tudományos dékánhelyettese.

A több mint 100 fő érdeklődő – akár egy „rapidrandi”-programon – több, számára érdekes szak képviselőivel is beszélgethetett. A leggyakrabban felmerülő kérdések a tantervvel, illetve a karrierlehetőségekkel voltak kapcsolatosak, de sokan érdeklődtek a felvételi és bemeneti követelményekről is a Tanulmányi Hivatal szakértőinél.

Azok, akik lemaradtak az eseményről, a Kar 2022. január 28-i Nyílt Napján is megtalálhatják a mesterszakos pultokat, ahol a szakokat képviselő oktatók és hallgatók szívesen válaszolnak minden kérdésre.

Forrás: ELTE TáTK