Üdülési lehetőségek ELTE-s dolgozóknak

Az Egyetem balatonfüredi és balatonkenesei üdülője 2015. május 1. és október 30. között várja vendégeit. Az üdülési előszezon május 1-től június 4-ig, a főszezon május 5-től augusztus 27-ig, az utószezon augusztus 28-tól október 30-ig tart. Jelentkezni május 11-ig lehet.

Főszezoni üdülésre az FDSZ ELTE Szakszervezeti Irodához eljuttatott jelentkezési lapon, az elő- és utószezoni üdülésre az ELTE Beruházási és Üzemelétetési Igazgatóságán (tel: 411-6700 /2496 mellék) lehet jelentkezni.

Balatonkenese (8173 Balatonkenese, Kikötő u. 6.)
Az üdülő területén 8 db lakó faház és egy központi faház helyezkedik el. A lakó faházak egyenként 4 személy elszállásolására alkalmasak, így a kenesei üdülő összesen 32 férőhelyes. A tavalyi évben újrafestették a faházakat és cserélték a tetőszerkezeteket is. A 32 m2 alapterületű, fedett teraszú faházakban 2 db 2 ágyas hálószoba, zuhanyzó/WC található. A nappaliban mikrohullámú-sütő, hűtőszekrény és 4 fő részére szükséges konyhai eszközök (tányérok, csészék, edények, evőeszközök) állnak a vendégek rendelkezésére. A központi épület kizárólag étkezőként, közösségi térként szolgál, a főzési lehetőséget felszerelt konyha biztosítja. Az üdülést csak 3 évesnél idősebb gyermekkel lehet igénybe venni.

Várja az ELTE-s dolgozókat a Balaton  Várja az ELTE-s dolgozókat a  Balaton  Várja az ELTE-s dolgozókat a  Balaton

Balatonfüred (8230 Balatonfüred, Kosztolányi u. 4., fszt. 20.)
Erkélyes garzonlakás, felszerelt konyhával (hűtőszekrény, mikrohullámú-sütő), fürdőszobával (zuhanyzó, mosdó, WC) és hálószobával. A hálószobában 2 db 2 ágyas rekamié, TV és rádió található. A ház mellett alapfelszereltségű játszótér található, van bográcsozási és szalonnasütési lehetőség, külső parkoló. Az üdülő a város keleti oldalán, a Balatontól 400 méterre csendes, nyugodt környezetben fekszik. Az üdülést csak 3 évesnél idősebb gyermekkel lehet igénybe venni.

Várja az ELTE-s dolgozókat a  Balaton  Várja az ELTE-s dolgozókat a  Balaton  Várja az ELTE-s dolgozókat a  Balaton

E két helyszín mellett még számos más helyszín és kedvezményes lehetőség között válogathatnak az Egyetem dolgozói.

Részletes információk

2015.04.29.