Új sportolási lehetőségek ELTE-dolgozóknak

2017.10.25.
Új sportolási lehetőségek ELTE-dolgozóknak
Az ELTE Kancellária Szolgáltató Központ támogatásával az ELTE Sportiroda és a BEAC szervezésében novembertől két új lehetőség nyílik az ELTE dolgozói számára, hogy egyetemi keretek között sportoljanak.

A hallgatók és dolgozók közössége fontos pontja az egyetemi életnek, amely az oktatás és a tudomány területén kívül, a sporton keresztül tud leginkább megvalósulni. A hallgatók számára is példamutató egy sportos oktatókkal teli egyetem, mert az egészséges életmód, a sportos élet példája, a közösségi lét a hallgató számára látható mintaként él az egyetemi mindennapokban is. Az ELTE sportegyesülete, a BEAC az egyetemen űzhető sportolási lehetőségekkel szeretné az egészséges életmódot népszerűsíteni és közösségként megszólítani az egyetemi polgárokat.

A BEAC gerinctréning és funkcionális köredzést indít az V. kerületi Semmelweis utcai OSC vívóteremben (1052 Semmelweis utca 2. – Astoria), amely minden kar vagy szervezet dolgozója számára könnyen megközelíthető, központi helyszín. A kora reggeli órák november 6-ától, hétfőtől kezdődnek. A részvétel regisztrációköteles. A létszám korlátozott, így érdemes minél előbb jelentkezni.

További részletek és jelentkezés név, szervezeti egység, edzéstípus megadásával:
E-mail: szervezes@beac.elte.hu
Telefon: 061-209-06-17 vagy +36-30-355-0264

A legnépszerűbb csapatsportágakban új bajnokságok indulnak kimondottan az ELTE dolgozói számára, az őszi félévtől elsőként kispályás labdarúgásban.

További részletek és jelentkezés név, szervezeti egység megadásával:
E-mail: marcell.sajben@gmail.com 
Telefon: +3630 657 8665

Az évről évre megújuló ELTE Sportkisokos mintájára immáron 3. éve készül el az ELTE Dolgozói Sportkisokos, amelyben kimondottan az oktatókat, dolgozókat szólítják meg, akik szintén kedvezményes, ELTE-s árakon űzhetnek bármilyen sportágat a BEAC-ban.

A kisokos online megtekinthető a BEAC honlapján. A kisokos nyomtatott formában is elérhető az ELTE Hírek következő lapszámában, valamint megtalálható az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén is.

Valamennyi BEAC-os edzés helyszíne és időpontja elérhető a "Sportolni szeretnék" aloldalon, további kérdés esetén pedig érdemes felkeresni a BEAC Irodát a Bogdánfy utca 10/B, I. lépcsőház, 2. emeletén.

BEAC