Újabb továbbképzések és e-learning kurzusok az ELTE oktatóinak

2016.04.01.
Újabb továbbképzések és e-learning kurzusok az ELTE oktatóinak
Az ELTE Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Irodája a Felsőoktatási Struktúraátalakítási Alap támogatásával – az év elején megvalósult kurzussorozat mintájára – újra gyakorlatorientált, innovatív oktatás-módszertani és e-learning továbbképzéseket szervez oktatók számára a 2016. április 14-e és május 13-a közötti időszakban.

A kurzusok többsége 6x45 perc terjedelmű. A képzések két helyszínen, a Trefort-kertben és a Lágymányosi Campuson zajlanak. Jelentkezni munkahelyi adatok (kar, intézet, tanszék) megadásával, 2016. április 10-éig a Rektori Kabinet Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Iroda e-mail-címén lehet. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a hat főt, az adott kurzus nem indul el. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében regisztrálják.

2015 tavaszán az ELTE sikeresen pályázott az EMMI Felsőoktatási Struktúraátalakítási Alapjának (FSA) keretében meghirdetett pályázatra. FSA programunk kiemelt céljai közé tartozik a képzés további nemzetköziesítése és az új, innovatív oktatási-tanulási módszerek széles körű elterjesztése.

A meghirdetett kurzusok listája és leírása itt érhető el.