Újbuda hallgatói startup pályázat 2017

2017.05.04.
Újbuda hallgatói startup pályázat 2017
Újbuda Önkormányzata harmadik alkalommal hirdet négyszer 1 millió forint összdíjazású pályázatot innovatív ötleteken és fejlesztéseken alapuló növekedésorientált ifjúsági vállalkozások létrehozására vagy korai fázisú támogatására. 

A pályázaton 35 év alatti, a XI. kerületben campusszal, vagy Újbudával együttműködési megállapodással rendelkező felsőoktatási intézményben bármilyen tanulói jogviszonnyal rendelkező, vagy a XI. kerületben állandó lakcímmel bíró felsőoktatási hallgatók indulhatnak egyénileg vagy maximum ötfős csoportban. Csapatban való jelentkezésnél elegendő, ha a csapat (lefelé kerekített) fele kerületi lakos vagy tanul olyan egyetemen, amelyikre illik a fenti leírás, viszont a csapat minden tagjának 35 év alatti felsőoktatási hallgatónak kell lennie. 

A pályázat elnyerésének feltétele, hogy a hallgatói innovativitáson alapuló vállalkozás a XI. kerületben jöjjön létre vagy itt működjön. A pályázat témáját illetően megkötés nincs, de a társadalmi elfogadottság fontos szűrőfeltétel.

Benyújtási határidő: 2017. szeptember 10.

További információk és pályázati felhívás