Újbudai hallgatói startup pályázat

2016.01.21.
Újbudai hallgatói startup pályázat
Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet innovatív ötleteken alapuló startup vállalkozások létrehozására vagy támogatására. A pályázaton 35 év alatti, a kerületben campusszal rendelkező egyetemek graduális vagy posztgraduális képzésein résztvevő, vagy a kerületben állandó lakcímmel rendelkező felsőoktatási hallgatók indulhatnak egyénileg vagy csapatban.

A pályázat elkészítésében, véglegesítésében az ELTE Innovációs Központja segítséget nyújt Egyetemünk hallgatóinak. A részvételi szándékot a vázlatos pályázati anyag megküldésével 2016. február 5-ig, ezen az e-mail-címen lehet jelezni. A pályázat feltétele, hogy a hallgatói ötleteken alapuló vállalkozások a XI. kerületben jöjjenek létre, minden pályázótól olyan elképzeléseket várnak, amelyeket piaci termékekké lehet formálni. A 4x1 millió forint összdíjazású pályázat témáját illetően megkötés nincs, az azonban fontos, hogy a pályázat egy kidolgozott pénzügyi tervet is tartalmazzon.

A pályázatok benyújtásának végleges határideje: 2016. február 14., a pályázatot „Újbudai hallgatói startup pályázat” jeligével erre az e-mail-címre kell elküldeni.

Részletes pályázati felhívás