Újbudai Hallgatói Startup Pályázat

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet innovatív ötleteken alapuló, startup vállalkozások létrehozására vagy támogatására. A kétkörös pályázaton a kerületben campusszal rendelkező egyetemek graduális vagy posztgraduális képzésein résztvevő 35 év alatti hallgatók indulhatnak egyénileg vagy csapatban, így az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói is pályázhatnak. Csapatban való jelentkezésnél elegendő, ha a csapat egy tagja tanul olyan egyetemen, amelyiknek van campusa a kerületben.

A pályázat feltétele, hogy a hallgatói ötleteken alapuló vállalkozások a XI. kerületben jöjjenek létre, de kivétel nélkül minden pályázótól olyan elképzeléseket várnak, melyeket piaci termékekké lehet formálni. A négy millió forintos összdíjazású pályázat témáját illetően megkötés nincs, fontos viszont, hogy a pályázat egy kidolgozott pénzügyi tervet is tartalmazzon. A benyújtási határidő: 2014. november 9. A támogatás mértéke: 4x1 millió forint.

A pályázat kidolgozásához igény esetén az ELTE Tudás- és Technológiatranszfer Irodája előzetesen egyeztetett időpontban segítséget nyújt. Ehhez az ötlet néhány soros leírását kell e-mailben elküldeni Varga Attilának.

2014.10.27.