Újra tantermi oktatás az ELTE-n

2022.02.18.
Újra tantermi oktatás az ELTE-n
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2022. február 28-tól jelenléti munkarenddel folytatja a 2021/2022-es tanév tavaszi félévét.

Az Egyetem január végén döntött úgy, hogy a koronavírus-fertőzöttek magas száma miatt online kezdi a tanévet, és a szorgalmi időszak első három hete után határoz arról, milyen formában folytatódjon a szemeszter.

Az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testület február 17-i döntése alapján február 28-tól a félév jelenléti munkarendben folytatódik. A jelenléti oktatás főszabályától egyes kurzusok tekintetében a dékán eltérhet.

A külső szakmai gyakorlaton való részvételre továbbra is a gyakorlóhely szabályai vonatkoznak. A kollégiumok a szokásos rendben működnek. A konferenciák és egyéb rendezvények a hatályos szabályok szerint megtarthatóak.

Az Egyetem épületeiben, létesítményeiben továbbra is mindenki számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

Az Egyetem kéri, hogy a jövőben is csak egészséges személyek látogassák az intézményt, és ismételten felhívja a figyelmet az alapvető egészségügyi szabályok (gyakori szappanos kézmosás, kézfertőtlenítés, tüsszentési-köhögési etikett) betartására.