Változó világ, változó társadalom

Változó világ, változó társadalom
05/06

2021. május 06. 09:00

online

05/06

2021. május 06. 09:00 -

online


Az ELTE PPK Szociálpszichológia MA szakirány 2021 tavaszán rendezi meg negyedik alkalommal interdiszciplináris, tudományos hallgatói konferenciáját, ezúttal online.

A konferencia célja a napjainkban zajló társadalmi változásokra való reflektálás és társadalmat érintő kérdések megvizsgálása elméleti és empirikus kutatásokon keresztül.

A konferenciára várnak minden pszichológia, közgazdaságtan, politikatudomány, jog, társadalmi tanulmányok, kulturális antropológia és szociológia szakon tanuló, illetve más érdeklődő BA-, MA- és PhD-hallgatót, aki bemutatná elméleti vagy empirikus kutatásának eredményeit 15 perces előadás vagy tudományos poszter formájában.

A konferenciára jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével, illetve absztrakt feltöltésével lehet. Az absztrakt terjedelme 250–300 szó, amely tartalmazza az előadás szakirodalmi hátterét, fő kérdéseit, hipotéziseit, illetve az eredményeket/következtetéseket. Az absztraktokat szakmai zsűri értékeli, a jelentkezés elbírálásáról április elején küldünk értesítést.

Jelentkezési határidő: 2021. március 21. 

További információ