Vezet? Kíváncsiak vagyunk a véleményére!

2019.01.08.
Vezet? Kíváncsiak vagyunk a véleményére!
A magyarok autóvezetés közbeni navigációs szokásait méri fel a Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék egyik kutatása. Kérnek minden járművezetőt, szánjon kérdőívükre néhány percet, és mondja el véleményét.

Az ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszékén felmérést végeznek arról, hogy a magyarok hogyan használják autóvezetés közben a különböző navigációs alkalmazásokat, különösen a gépjárműbe integrált GPS-rendszereket. A felmérésben arról szeretnének képet kapni, hogy a vezetők szerint milyen az „ideális” autós navigációs rendszer. A szokásokat firtató kérdőív nemzetközi iparági partnerrel karöltve készült el, a kitöltő alapadatain (nem, kor, végzettség, foglalkozás) túl kitér a használt gépjármű tulajdonságaira, felszereltségére, a használt navigációs rendszerekre és arra is, hogy a vezető milyen típusú utakhoz (városon belül vagy kívül, külföldön vagy belföldön, stb.) használja leginkább a gépjárművet. A felmérésben részt vevő iparági partner a felmérés eredményeit figyelembe kívánja venni a jövőbeli fejlesztések során.

A felmérésben nem gyűjtenek és nem tárolnak személyes adatokat, a kérdőív kitöltése legfeljebb 10 percet vesz igénybe. A kérdőív Google-dokumentumként érhető el ezen a linken.