VIII. ELTE Alumni Kupa

2017.11.22.
VIII. ELTE Alumni Kupa
Szeretettel invitáljuk Önt, csapatát, és kísérőit az ELTE Alumni Központ, az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC jóvoltából 8. alkalommal megrendezésre kerülő Alumni Focikupára, melyet az ELTE Alumni Alapítvány mellett az ELTE Sport kft. is (kedvezményes pályadíjjal) támogat!

Várjuk az olyan csapatok jelentkezését is, akik már rég játszottak együtt, de most szívesen rúgnák újra együtt a bőrt. Idén is tartjuk jó szokásunkat, hogy a hölgyek számára is kedveskedünk kiegészítő sportprogramokkal. Így a foci mellett spinning és gerinctorna lehetőség is rendelkezésre áll. A spinningre és a gerinctornára a név megadásával, és az adott óra kiválasztásával lehet jelentkezni a szervezes@beac.elte.hu email címen.

Az este kiváló alkalmat nyújt az egyetemi sportélet újraélésére, kapcsolatok építésére és felelevenítésére – akár egy hideg sör mellett is, a sportközpont büféjében.

Meghívott csapatok: a Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság, a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai, de várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. Az első 16 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

Az Alumni Kupára jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal lehet, kérjük a eltese2008@gmail.com e-mail címenre küldje el. A nevezési díj csapatonként 6000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Nevezési határidő: 2017. december 8.

A torna védnökei: dr. Borhy László rektor, dr. Scheuer Gyula kancellár, tiszteletbeli védnöke dr. Török Gábor, a BCE egyetemi docense, ELTE-n végzett politológus.

További fontos részletek a jelentkezőknek
Facebook-esemény

ELTE Alumni
Facebook