Visszajelzés az oktatóknak

A minőségi oktatás megmaradása érdekében kiemelten fontos, hogy az ELTE megismerje a hallgatóknak a képzéssel kapcsolatos véleményét, erre való az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése. A kérdőívet a vizsgaidőszak végéig a Neptunban lehet anonim módon kitölteni.

Az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése kérdőívet minden félév vizsgaidőszakában a Neptunban lehet kitölteni. A minőségi oktatás megmaradása érdekében az ELTE számára kiemelten fontos, hogy megismerje a hallgatóknak az Egyetemen folyó képzéssel kapcsolatos véleményét. Az oktatók visszajelzést kaphatnak kurzusuk megítélésről, az Egyetem és a Karok pedig információhoz jutnak arról, hogy milyen véleményt alkottak a diákok a képzésről. Minél nagyobb a kérdőív kitöltöttsége, annál inkább hitelesebb és felhasználhatóbb a kérdőív által nyújtott információ.

A kérdőíveket a Neptun tanulmányi rendszer főmenüjében, az Ügyintézés menüpontjának Kérdőívek almenüpontjában lehet kitölteni, a vizsgaidőszak végéig, ami ebben a félévben 2014. január 30. 23:59. A kitöltés és az eredmények feldolgozása név nélkül, anonim módon történik.

Idén az ELTE EHÖK kampányt is indított az OMHV kitöltöttségének növelése érdekében „Legyél Te az OMHV arca!” címmel, erről itt olvashat részletesen.

Bővebben az Egyetem hallgatói magazinjában, az ELTE Online-on

2014.01.07.