Webkérdőívek tesztelése – felhívás

2015 novembere és 2016 februárja között a Társadalomtudományi Kar Módszertani Kutatóközpontjának kutatócsoportja az ELTE összes karán kutatást végez arról, hogy a diákok miként látják az egyetemen belüli, nemek közötti egyenlőségi viszonyokat. A kutatás keretében a webkérdőív-teszteléshez keresnek alanyokat az egyetem mindegyik karáról, jelentkezési határidő: december 2., az űrlap itt elérhető.

A körülbelül 30 perces részvételért – amely magában foglalja a webkérdőív kitöltését, valamint a kérdőív kérdéseinek egy diák-kutató segítségével való értékelését – könyvutalványt adnak. Fiúk, lányok, alap- és mesterszakos, osztatlan vagy PhD-s, nappalis vagy levelezős beiratkozott hallgatók jelentkezését egyaránt várják.

A tesztelést december 10-én délelőtt vagy este, valamint december 11-én kora délután rendezik a Lágymányosi Campuson. A tesztelőknek egy alkalmon kell megjelenni. Ha sok a jelentkező valamelyik karról, akkor onnan hamarabb lezárják a jelentkezést. A kutatók a jelentkezők közül választják ki azokat, akiket behívnak, a kiválasztás szempontja a minél heterogénebb kitöltői kör, valamint a jelentkezés gyorsasága lesz.

ELTE TáTK

2015.11.26.