XIII. Lifelong Learning Konferencia

2017.02.10.
XIII. Lifelong Learning Konferencia
A MELLearN – Felsőoktatási Hálózat az Életen Át Tartó Tanulásért Egyesület idén tavasszal, 2017. április 20-21. között a Budapesti Gazdasági Egyetemmel közösen rendezi XIII. Nemzeti és Nemzetközi Lifelong Learning Konferenciáját. Jelentkezési határidő: 2017. március 24.

Az idei tanácskozás fő témája a Felsőoktatás, az életen át tartó tanulás és az ENSZ fenntartható fejlesztési célok megvalósítása (Higher Education, Lifelong Learning and the Achievements of the UN Sustainable Development Goals). A szervezők az alábbi szekciókba várják az előadók jelentkezését:  

  • A felsőoktatás szerepe az ENSZ fenntartható fejlesztési célok (SDG) és az Agenda 2030 megvalósításában: gazdasági és társadalmi dimenziók
  • Felelős egyetem – a felsőoktatás felelőssége
  • Az életen át tartó tanulás és a minőségi oktatás összefüggései az UNESCO GRALE3 tükrében
  • Életen át tartó tanulás és fenntartható környezetvédelem a felsőoktatás bevonásával: lehetőségek és korlátok
  • Fenntartható fejlődés: a minőségi oktatás és tanulás finanszírozása: esélyek és kényszerpályák

A rendezvényen előadások és prezentációk keretében nemzetközileg is elismert kutatók, szakértők elemzik a felsőoktatási környezetben zajló egyéni, közösségi és szervezeti tanulási folyamatokat, tényezőket, különös tekintettel tartalmi és módszertani feltételeikre.

A konferencia szakmai partnere a Magyar Rektori Konferencia, a Tempus Közalapítvány és az Európai Egyetemek LLL Hálózata (EUCEN).

Jelentkezés

Részletes felhívás