Young Leaders’ Forum - fiatal kutatóknak

2016.12.13.
Young Leaders’ Forum - fiatal kutatóknak
A think.BDPST – Connect to the Future konferencia részeként 2017 márciusában rendezik meg a Young Leaders' Forumot, amelyre fiatal szakemberek és a jövő vezetőinek jelentkezését várják 2017. január 20-ig.

Az Antall József Tudásközpont a Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködésben 2017. március 29-31. között második alkalommal rendezi meg a think.BDPST – Connect to the Future elnevezésű stratégiai konferenciáját. A tanácskozás a társadalmi innovációra fókuszál, ezen belül is a digitalizáció és az új technikák alkalmazásának az oktatásra és foglalkoztatásra gyakorolt hatásaira, valamint mindennek szerepére a gyógyításban.

A program egyik kísérőrendezvénye a Young Leaders' Forum, amire

az innováció, valamint társadalom- és egészségtudományok iránt érdeklődő fiatal szakembereket várnak

(24-38 éves kor között), akik társadalom-, politika- és egészségtudományokkal kapcsolatos think-tankek, vagy startup vállalkozások résztvevői, továbbá a jövő potenciális vezetői körét alkotják.

A jelentkezők a háromnapos eseményen előadásokon és workshopokon cserélhetnek tapasztalatot, emellett pedig lehetőséget kapnak, hogy a konferencia egyes paneljein is részt vegyenek. Cél, hogy a találkozó megalapozza a résztvevők közti jövőbeli együttműködést, és a Young Leaders’ Forum folytatásaként egy nemzetközi alumni hálózatot is létre kívánnak hozni.

További információ

Program

Forrás: ELTE TáTK