Zöldítsük együtt az Európa-bajnokságot!

2021.03.09.
Zöldítsük együtt az Európa-bajnokságot!
A 2022-es férfi kézilabda EB szervezőbizottságának ötletpályázatára március 22-ig lehet jelentkezni.

A 2022-es hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajokság szervezőbizottsága a fenntarthatóság és a klímaváltozás iránt érdeklődő fiatalok számára indít ötletversenyt. A pályázatra olyan környezettudatos, innovatív projektjavaslatokat várnak, amelyek csökkentik az EB és kísérőrendezvényeinek szénlábnyomát, a keletkező hulladék mennyiségét és a fesztivál energiafogyasztását, valamint elősegítik a catering-eszközök logisztikai rendszerének hatékonyabb használatát.

A legjobb elképzelést a szervezőbizottság az ötletgazdákkal együtt valósítja meg a sporteseményen, míg a második helyezett csapat meghívást kap a Klímainnovációs Közösség startup inkubációs programjába. A programba legfeljebb 15 csapat kerülhet be, amelyek tagjai a szakmai tapasztalatokon túl belépőjegyekkel és sok más meglepetéssel is gazdagodhatnak.

A szervezők március 10-én délután online workshopot szerveznek azok számára, akik még nem érzik elég kiforrottnak ötletüket ahhoz, hogy benevezzenek, vagy esetleg csapattársakat keresnek ötleteik megvalósításához.

Pályázati kiírás
További részletek