1% az ELTE Alumninak

2019.03.26.
1% az ELTE Alumninak
Az ELTE öregdiák-szervezete idén is köszönettel fogadja az 1%-os felajánlásokat, amelyekről május 20-ig kell rendelkezniük az adózóknak.

A munkáltatói vagy hatósági adómegállapítást kérők május 10-ig, a bevallásukat maguk készítő önadózók május 20-ig rendelkezhetnek személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékáról valamely civil szervezet, illetve egyház számára.

Az ELTE Alumni Alapítvány idén is köszönettel fogad minden felajánlást, amelyet az alapítvány működtetésére, az egyetemi hagyományok ápolására, a volt hallgatók, kutatók és oktatók közötti kapcsolatok fejlesztésére fordít. Az SZJA 1%-os felajánlásokról és a más lehetséges támogatási formákról ebben a cikkben olvashat részletesen.

Az ELTE Alumni Alapítvány célja, hogy szorosabbra fűzze az egyetem és jogelődjei kapcsolatát egykori hallgatóival, oktatóival, kutatóival, segítő munkatársaival, ezzel ápolva az egyetemi hagyományokat is. Az alapítvány adományokat is gyűjt működéséhez, céljai megvalósításához, támogatásokat szerez az ELTE karain, szakkollégiumaiban, kulturális és sportlétesítményeiben folyó oktatási, tudományos, kulturális és sporttevékenységekhez.