Támogassa adója 1%-ával az ELTE Alumni Alapítványt!

2019.05.14.
Támogassa adója 1%-ával az ELTE Alumni Alapítványt!

KÉRJÜK, TÁMOGASSA SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓJÁNAK 1%-VAL AZ ELTE ALUMNI ALAPÍTVÁNYT!

Köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1% felajánlásokat.

Adószámunk: 18133442-1-41

TUDNIVALÓK AZ SZJA 1 SZÁZALÉK BEFIZETÉSÉRŐL

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy akár attól független időontban.

Rendelkezési lehetőségek:

  • a NAV honlapjáról (www.nav.gov.hu) és a www.magyarorszag.hu oldalról elérhető, web alapú kitöltő-ellenőrző program (WebNYK) segítségével
  • Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb 2019. május 20-ig.
  • Amennyiben Ön már ellenőrizte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb 2019. május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.
  • AmennyibenÖn rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikus úton nyújthatja be:
  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy (2019. március 14-től elérhető!)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Hova küldje?

Az illetékes NAV irodába. Listája: http://nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg oldalon. 

Adományát előre is köszöni az ELTE Alma Mater!

További támogatási lehetőségek az Adományok és az Önkéntes támogatás menüpont alatt. Támogatható törekvéseinkről tájékozódhat a Támogatási lehetőségek menüpont alatt.