A rektorral is megküzdhettek az ELTE Sport7 résztvevői

2020.09.16.
A rektorral is megküzdhettek az ELTE Sport7 résztvevői
A BEAC 122. szezonját kezdte meg szeptemberben a már hagyománynak számító sportágválasztó nyílt hetével. Az ELTE Sport7-en több százan próbáltak ki 140 ingyenes edzést.

A városszerte megrendezett ingyenes próbaedzéseken, sportbemutatókon a kick-box, futás vagy a labdajátékok mellett olyan modern sportágak is helyet kaptak, mint az airflow jóga, a ballansz tréning, a tánc vagy a cheerleading. A Bogdánfy úti sporttelep mellett a Mérnök utcában, a Vízisporttelepen és több más külső helyszínen is voltak ingyenes programok. A 2020/2021-es ELTE Sportkisokost is több ezer példányban juttatták el az egyesület dolgozói a résztvevőknek.

"A sportolni vágyó ELTE-sek több mint 140 edzést próbálhattak ki, az esemény egyik fénypontja mindenképpen Borhy László rektor keddi aikido-bemutatója volt – mondta el Simon Gábor. – Az év eleji sportnépszerűsítő kampányunkat sok tekintetben alakítottuk a vírushelyzet következtében elvárt megelőző és higiéniás intézkedésekhez. Ennek függvényében például a BEAC csarnok bejáratánál minden résztvevő lázmérésen esett át. Ez szerencsére nem akadályozta meg azt a több száz érdeklődőt, akik az 5 nap alatt ellátogattak hozzánk és kipróbálták valamely ingyenes sportolási lehetőségünket."

Az ELTE Sport7-hez nyereményjáték is kapcsolódott, amelyen a sportolók egy BEAC logóval ellátott termoszkulaccsal, bevásárlótáskával vagy a VIWA Vitaminwater jóvoltából frissítővel gazdagodhattak. A játék október 13-ig tart, a fődíj nem más, mint a Joma által felajánlott ruhaszett, emellett az ELTE Shop, az ELTE Eötvös Kiadó, a VIWA Vitaminwater és a BEAC jóvoltából további ajándékcsomagok is gazdájukat keresik. A bemutatott sportágak bármelyikéhez folyamatosan lehet csatlakozni az év folyamán, az edzésekről a BEAC honlapján olvashatók részletes információk.

Forrás: BEAC