Az ELTE az Educatio Kiállításon

Az ELTE az Educatio Kiállításon
01/21 - 01/23

2016. január 21. - 2016. január 23.

SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

01/21 - 01/23

2016. január 21. - 2016. január 23.

SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)


Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2016. január 21–23. között 16. alkalommal rendezi meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat. A felvételiző diákok mellett az iskolák tanárait és vezetőit is színvonalas szakmai programmal és előadásokkal várják.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem örömmel várja standjához (F49 – a Színpad közelében) mindazokat, akik érdeklődnek egy nyitott, a minőség iránt elkötelezett és nemzetközileg is elismert intézmény képzései (Állam- és Jogtudományi Kar, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar, Bölcsészettudományi Kar, Informatikai Kar, Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Tanító- és Óvóképző Kar, Társadalomtudományi Kar, Természettudományi Kar, Tanárképző Központ) és mindennapjai iránt. Az érdeklődők 2016. január 22-én 14 órától hallgathatják meg a Színpadnál „ELTE. Hozzád beszélünk.” címmel Jegyes-Tóth Kriszta, az ELTE kommunikációs igazgatójának előadását.

A három napos rendezvényen évente mintegy 150 kiállító és közel 30 000 látogató vesz részt. Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítása nemcsak az idén felvételiző diákoknak szól, hanem a másoddiploma vagy mesterképzés előtt álló hallgatók számára is szolgálhat hasznos információkkal. A SYMA Központban a látogatók egy időben és egy helyen találkozhatnak az ELTE képviselőivel, érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, a kulturális és sportolási lehetőségekről. A továbbtanulásra készülő középiskolások „gyakorló” egyetemistáktól kaphatnak választ kérdéseikre. A kiállítás minden látogató számára ingyenes.

Az ELTE standját a tavalyi évben is több ezren keresték fel, erről bővebben itt olvashat.

Időpont: 2016. január 21–23.
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Educatio