Bemutatkoznak a fiatal kutatók akadémiái

Bemutatkoznak a fiatal kutatók akadémiái
08/10

2021. augusztus 10. 10:00

online

08/10

2021. augusztus 10. 10:00 -

online


Miben segítheti a fiatal kutatókat a Young Academy of Europe, illetve a Global Young Academy? Webinárium a Fiatal Kutatók Akadémiája és az Academia Europaea Budapesti Tudásközpontja (AE Budapest Knowledge Hub) szervezésében.

Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a hazai kutatók minél nagyobb számban képviseltessék magukat a hasonló nemzetközi szervezetekben, ezért támogatni kívánja az érdeklődő jelentkezőket, hogy minél versenyképesebb pályázati anyagot nyújthassanak be a Young Academy of Europe, illetve a Global Young Academy felhívásaira

E célból az érdeklődők számára virtuális fórumot szervez, amelyen Toldi Gergely, a Global Young Academy alumnusa és korábbi választási bizottsági tagja, valamint Solymosi Katalin, a Young Academy of Europe tagtoborzásért felelős alelnöke mutatja be a szervezeteket és tevékenységüket, illetve a pályázással kapcsolatban felmerülő kérdésekre is választ adnak.

A fórumba az alábbi Zoom-linken lehet bekapcsolódni (Meeting ID: 835 6421 1431 / Passcode: 694312).

Kérdésekkel, illetve a programmal kapcsolatos további információért az FKA Nemzetközi Bizottságának koordinátorához, Dékány Évához lehet fordulni.