Diplomás pályakövetési felmérés a végzettek körében

2018.06.07.
Diplomás pályakövetési felmérés a végzettek körében

2018. június 7-én kilencedik alkalommal indult el az Eötvös Loránd Tudományegyetem végzetteknek szóló Diplomás Pályakövető felmérése. Az ELTE Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) keretein belül a Minőségügyi Iroda az idei évben is szeretné felmérni az ELTE-n – és a 2017. február 1. napján történt integráció következtében a Savaria Egyetemi Központban – végzettek pályáját, jövőbeli terveit és az ELTE-n végzettek Egyetemről kialakított véleményét.

Az eredményeket egyfelől az ELTE minőségének fejlesztésére, másfelől a hallgatók elhelyezkedésének támogatására irányuló munkájában használja fel az Egyetem.

A felmérésben való részvételre a tanulmányi rendszerben regisztrált email-címmel rendelkező 2013-ban, 2015-ben vagy 2017-ben valamely alapképzésben, mesterképzésben, osztatlan képzésben, régi típusú egyetemi vagy főiskolai képzésben abszolutórimot szerzettek kapnak felkérést.

A kérdőív minden végzett számára egyedi linken érhető el, mely az „ELTE DPR: 2018. évi DPR felmérés végzettek körében” tárgyú e-mailben található. A kérdőív 2018. június 24-én 23:59-ig tölthető ki.  A válaszadás körülbelül 15–20 percet vesz igénybe, ugyanakkor lehetőség van a kérdőív kitöltésének félbehagyására és egy későbbi időpontban való folytatására.

Az ELTE Diplomás Pályakövetési Rendszeréről, illetve később a felmérés eredményeiről itt érhető el további információ.