Diplomás pályakövetési felmérés az ELTE hallgatóinak körében

2021.05.31.
Diplomás pályakövetési felmérés az ELTE hallgatóinak körében
2021. május 26-án indult el az Eötvös Loránd Tudományegyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatóinak szóló 2021. évi Diplomás Pályakövető felmérése.

Az ELTE Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) keretein belül az Oktatási Hivatal és a Minőségügyi Iroda közös felmérése az idei évben kitér a COVID-19 járvány felsőoktatási tanulmányokhoz kapcsolódó hatásainak feltárására, továbbá szeretné felmérni az ELTE-n tanulók Egyetemről kialakított véleményét.

A kérdőív törzskérdései minden megkeresett hallgatóra egyaránt vonatkoznak, bizonyos kérdésblokkok azonban csak szűkebb célcsoportokra (elsőévesek, végzősök, alapképzésben tanulók, mesterképzésben tanulók) vonatkoznak.

Az eredményeket egyfelől az ELTE minőségének fejlesztésére, másfelől a hallgatók elhelyezkedésének támogatására irányuló munkájában használja fel az Egyetem.

A felmérésben való részvételre a tanulmányi rendszerben regisztrált e-mail-címmel rendelkező alapképzésben, mesterképzésben, osztatlan képzésben, felsőoktatási szakképzésben és szakirányú továbbképzésben részt vevő hallgatók kaptak felkérést.

A kérdőív minden hallgató számára egyedi linken érhető el, amely az Diplomás Pályakövetés 2021 tárgyú e-mailben található. A kérdőív 2021. június 11-én 14:00-ig tölthető ki. A válaszadás körülbelül 15–20 percet vesz igénybe.

Az ELTE Diplomás Pályakövetési Rendszeréről, illetve később a felmérés eredményeiről itt érhető el további információ.