ELTE Budapest Nyári Egyetem

ELTE Budapest Nyári Egyetem

ELTE Budapest Nyári Egyetem
Különböző tudományterületeken kínál egyhetes képzést az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2018. augusztus 13-19. között hazai és külföldi hallgatóknak.

Magyarország vezető kutatóegyetemeként az ELTE céljai között tartja számon, hogy az oktatási programok széles skáláját biztosítsa a hazai és nemzetközi hallgatók számára, serkentse az oktatók és kutatók nemzetközi együttműködésekben való részvételét, és hatékonyan motiválja a hallgatókat mobilitási programokban való részvételre. Ezen célok elérése érdekében rendezi meg évente az ELTE Budapest Nyári Egyetemet.

Az egyhetes programban különböző tudományterületeken folyik a munka, idén szó lesz a jog transznacionális aspektusairól, illetve szociális problémákról és a diszkriminációról is. 

A nyári egyetemen való részvétel remek lehetőség a magyar hallgatók számára, hogy nemzetközi hallgatókkal közösen vegyenek részt szakmai kurzusokon, angol nyelven. 

Jelentkezési díj: 300 EUR, amely fedezi a 30 alkalmas képzést (45 percesek) és 2 előadást (90 percesek) a magyar kultúráról, történelemről és hagyományokról, a tananyaghoz kapcsolódó segédleteket, az üdvözlőcsomag díját és egy egynapos, Budapesten kívüli kirándulást. 

A díj nem fedezi az utazási és vízumköltségeket, egészségbiztosítást, szállást, étkezést, külön programok és szervezett utak díját, valamint az egyéni költségeket. 

Jelentkezési határidő: 2018. július 30. 

További információ

Weboldal: www.elte.hu/en/elte-budapest-summer-university