Erasmus+ dolgozói pályázatok 2022/23

2022.10.04.
Erasmus+ dolgozói pályázatok 2022/23
Az ELTE meghirdette a friss mobilitási és partnerségi pályázatokat az egyetem munkatársai számára.

Az Európán belüli Erasmus+ munkatársi pótpályázatokon az alábbi mobilitási típusokra pályázhatnak az ELTE munkatársai:

A pályázással kapcsolatos kérdésekkel a kari koordinátorokhoz, központi szervezeti egységnél dolgozó munkatársak esetén Kovács Adélhoz lehet fordulni e-mailben.

A 2022/23-as tanévre vonatkozó oktatói és munkatársi Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitási (ICM) pótpályázatokra oktatási, valamint képzési célú mobilitások megvalósítására lehet jelentkezni közeli és távoli partnerországokba. A kiírások az alábbi linkeken érhetők el:

Az Európán kívüli mobilitásokra felhasználható „Erasmus+ 20%” és az Erasmus+ ICM partnerségi pályázati felhívások itt érhetők el:

E két támogatási formáról ezen az oldalon olvashatók további részletek. Az „Erasmus+ 20%” pályázati kiírásban szereplő partnerintézményi listákon a már meglévő intézményi kapcsolataink szerepelnek. Elsődlegesen, de nem kizárólagosan ezen intézményekkel javasoljuk a partnerségi pályázatok benyújtását. Jelen fordulóban lehetőség van mobilitások előkészítésére brit és svájci partnerintézményekkel is.

A partnerségi felhívásokhoz kapcsolódó tudásmegosztókra  is várják az érdeklődő kollégákat az alábbi időpontokban:

  • Erasmus+ ICM partnerségi pályázat: 2022. október 6-án és 11-én személyes részvétellel délután 3-tól a Szerb utca 21-23. alatt található Tanári Klubban, 2022. október 12-én délután 3 órai kezdettel Teams értekezlet keretében ezen a linken;
  • Erasmus+ 20% partnerségi pályázat: 2022. október 4-én személyes részvétellel ugyancsak a Tanári Klubban, október 5-én Teamsen, online értekezleten (amely itt érhető el – mindkét alkalommal délután 3-tól.

A pályázatokról további információ kérhető az Erasmus+ és Nemzetközi Programok Osztályától e-mailben. A pályázatok leadási határideje 2022. október 28.