Erasmus+ pályázat

2022.02.10.
Erasmus+ pályázat
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem intézményi szintű pályázatot írt ki a 2022/2023-as tanévre Erasmus+ hallgatói mobilitási programban való részvételre.

A hallgatók részképzésre, valamint szakmai gyakorlatra is jelentkezhetnek. A pályázati időszakban kari és egyetemi Erasmus+ tájékoztatókat tartanak, ahol a pályázással kapcsolatos adminisztratív teendőkről, a kiutazás előkészítéséről és még sok hasznos tudnivalóról lehet bővebb információt szerezni. 

A kari tájékoztatók időpontjai az alábbi listából elérhetők.

A pályázatokat 2022. február 7. és március 7. között, a Neptunon keresztül lehet benyújtani. (A szakmai gyakorlatos helyekre később is lehetséges a pályázás.)

A nyertes hallgatók végleges listájáról a Hallgatói és Oktatói Mobilitási Bizottság hoz döntést, várhatóan 2022. április második felében. Az eredményről a hallgatók a Neptun-rendszeren keresztül és az ott megadott e-mail címükön kapnak hivatalos értesítést, a döntést követő legkésőbb három héten belül.

Az Erasmus+ pályázattal kapcsolatos minden tudnivaló, a pályázati feltételek, a partneregyetemek listája, a különböző segédletek, az egyes országokban elérhető ösztöndíj-összegek, valamint az interkulturális felkészítés részletei az Egyetem Erasmus-oldalán találhatók.