Felhívás oktatóknak nemzetközi online kurzusok megtartására

2024.04.08.
Felhívás oktatóknak nemzetközi online kurzusok megtartására EN
Az ELTE Oktatási Igazgatósága pályázatot hirdet a CHARM-EIGHT projekt keretében indítandó nemzetközi online kurzusok pénzügyi és szakmai támogatására.

A CHARM-EU olyan kihívásvezérelt, befogadó, kutatásalapú és a mobilitást működése alapjává tevő európai egyetemi szövetség, amely 9 felsőoktatási intézményt fog össze Európa-szerte. A Szövetség partnerei a gazdasági és a társadalmi szféra szereplőivel együttműködésben egy új egyetemi modell építésén dolgozunk annak érdekében, hogy elősegítsék a 21. század kihívásainak megoldását. A CHARM-EU egyre több lehetőséget kínál hallgatói, munkatársai és oktatói számára, többek között transznacionális online tanulási és mobilitási lehetőségek biztosításával.

Jelen pályázat közvetlenül kapcsolódik a CHARM-EU oktatók számára közzétett felhívásához, melyben olyan online kurzusok felajánlását kérik, amelyekhez a partneregyetemek hallgatói számára is hozzáférést biztosítanak a 2024/25-ös tanév őszi szemeszterében. A felajánlott kurzusok felvételével a hallgatók első kézből, fizikai mobilitás nélkül szerezhetnek nemzetközi tapasztalatokat, az online kurzusok során megszerzett krediteket a partneregyetemek elismerik. Ezen pályázat célja, hogy a kezdeményezésbe bekapcsolódó ELTE oktatók számára pénzügyi és szakmai támogatást biztosítson.

A pályázatban az ELTE-vel közalkalmazotti jogviszonyban álló oktatók vehetnek részt, a 2024/25-ös tanév őszi félévében indítandó angol, német, francia vagy spanyol nyelvű, online vagy hibrid kurzusuk megjelölésével. A kurzusok bármely tudományterülethez tartozhatnak, de bizonyos területek előnyben részesülhetnek. További részletek és a pályázati feltételek a felhívásban találhatók.

Pályázati felhívás

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. április 30.

A pályázatot az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével lehet benyújtani.

A felhíváshoz kapcsolódó kérdéseiket a peter.tordai@dep.elte.hu e-mail címen várják.