Hamarosan indul az ELTE Online kurzusok tervezése c. nyílt online kurzusunk

2021.05.17.
Hamarosan indul az ELTE Online kurzusok tervezése c. nyílt online kurzusunk
2021 május végén ismét ingyenes, tömeges, nyílt online kurzust indít az ELTE Oktatási Igazgatósága, Online kurzusok tervezése címmel. 

A kurzus 6 héten és 6 modulon át kínál tanulási lehetőséget az online kurzustervezéssel kapcsolatban. A kurzus a Canvas tanulásmenedzsment rendszerben folyik, és ennek eszköztárán keresztül mutatja be a kurzustervezés során felmerülő kérdéseket, kihívásokat és ajánlásokat, de sok általános tervezési-módszertani alapelv alkalmazható lesz más online tanulási környezetben is. A képzés ingyenes, tanúsítványt a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszeren keresztül állítunk ki. Igazolások viszont minden modulért és a kurzus teljesítéséért is generálhatóak és letölthetőek lesznek a kurzusban, megfelelt és kiválóan megfelelt kategóriában is.

A kurzus várható ideje: 2021. május 26. - július 7.
A jelentkezés lezárult. 
A képzés időtartama: ~30 óra aszinkron

Ez a kurzus egy 2018-ban készült és megvalósított kurzuson alapszik, de mind tartalmában, mind módszertanában frissült, bővült, megújult. A kurzus újdonsága, hogy elismeri a részteljesítéseket is, tehát ha Ön a kurzus 6 moduljából csak 2 iránt érdeklődik és ezek követelményeinek tesz eleget, akkor ezekről is kaphat igazolást. A részletes képzési programért és a követelmények megismeréséért kattintson a leltölthető Képzési programra.

A jelentkezési űrlap elérhető ezen a linken.

A jelentkezési űrlapon megadott e-mail címére küldünk kurzusmeghívót május 26-ától, kérjük, kísérje figyelemmel levelezését. Kérjük, hogy az űrlapon valós adatokat adjon meg, ellenkező esetben az Ön részére nem lesz tanúsítvány kiállítható.