Kedvezmények

Kedvezmények

Alumni tagjaink a sikeres regisztrációt követően Alumni Kártyát kapnak tagságuk igazolására. Ezen túlmenően hírekhez jutnak mindazon páratlan lehetőségekről és kedvezményekről, melyeket az ELTE Alumni tagozatai kínálnak az ELTE Diplomások számára is. 

ELTE Általános Kedvezmények

Egyetemi Könyvtár

  • 20% kedvezmény az éves beiratkozási díjból
  • 20% kedvezmény a rendezvényekre szóló belépők árából

ELTE Origó Nyelvi Centrum

Általános és nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamaira, a 24 és 48 órás tanfolyamokra (angol, német, francia, olasz, orosz, és spanyol nyelvből) valamint a 30 órás nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokra Alumni Kártyával rendelkezők kedvezményt kapnak.

További részletek a Nyelvtanfolyamok menüpont alatt.

Füvészkert

BEAC

A BEAC edzésein alumni kártyával kedvezményes, ELTE-s árakon lehet részt venni.

A város különböző részein változatos sportolási lehetőségek vehetők igénybe. 
Információk a BEAC oldalán.

További részletek és a hosszú lista megtalálható a Sportolni szeretnék menüpont alatt.

ELTE Sport Kft.

Az ELTE Sport Kft. Alumni Kártyával kedvezményes, ELTE-s árakat biztosít pályáikon a város különböző pontjain.

További részletek a Sportszolgáltatások / ELTE Sport Kft. menüpont alatt.

Eötvös Kiadó

ELTE Eötvös Kiadó könyvesbolthálózatában, az Eötvös-pontokon a kiadó a saját kiadványaira 20-30% kedvezményt biztosít. Idegen kiadó könyveire 5-10% kedvezmény vehető igénybe. Ugyanitt ELTE nosztalgia termékek is vásárolhatók.

ELTE Levéltár

  • A kézikönyvtár használata helyben olvasásra, előre egyeztetett időpontban, bejelentkezéssel

ELTE Konfuciusz Intézet

  • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a Pekingi Idegen Nyelvi Egyetemmel (BFSU) való partnerségben, a Kínai Nyelvoktatási Tanács (HANBAN) támogatásával 2006-ban megnyílt Intézet 50%-os kedvezményt biztosít a Konfuciusz Intézet a modulos kínai nyelvtanfolyamainak árából az Alumni Kártyával rendekezőknek.

Egyetemi Kollégiumok - Budapesten

  • Nyári szállás 40% kedvezménnyel
  • Nyári szállás 40% kedvezménnyel osztálykirándulásra, ELTE-s szülők gyerekeinek, továbbá pluszszolgáltatás: néhány kollégista „idegenvezetőként” is szervezhető
  • Sporttelepek (sportpályák) használata 40% kedvezménnyel
  • Parkolás 25 % kedvezménnyel
  • Helyiségbérlés 40% kedvezménnyel
  • Ingyenes wifi használat lehetősége

A kedvezmények érvényesítéséhez kérjük keressse fel az ELTE Kollegiumok oldalt, kattintson a megcélzott budapesti kollégiumra és vegye fel a kapcsolatot annak képviselőjével emailben vagy telefonon, hogy megtudhassa az igényelni kívánt sportpálya ill. szoba, helység, stb. paramétereit és teljes árát az igényelni kívánt időtartamra.


Amennyiben nem rendelkezik még Alumni Kártyával a fenti kedvezmények és lehetőségek igénybevételéhez regisztráljon az alábbi linken. Jobbító észrevételeket, javaslatokat az almamater@alumni.elte.hu címen fogadjuk.
Az ELTE Alumni kártyával igénybevehető lehetőségek az alábbi linken találhatóak. 

KÜLSŐ KEDVEZMÉNYEK

Nemzeti Táncszínház

A Nemzeti Táncszínház aktuális előadásait az ELTE Alumni tagok 10% kedvezménnyel látogathatják, valamint minden hónapban extra kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet bizonyos előadásokra. Kedvezményes jegyek a jegy@tancszinhaz.hu e-mail címen rendelhetők. Tárgy: ELTE ALUMNI "jelige" megadásával, a jegyek pedig személyesen átvehetők a Nemzeti Táncszínház értékesítési csoportjánál (1122, Budapest, Városmajor u.13. 3.emelet) valamint az Allee Bevásárlóközpontban előre egyeztetve.