Laptop kampány 2023

2023.03.06.
Laptop kampány 2023
Digitális eszközfejlesztési kampányt indít az ELTE: Laptopot igényelhetnek az önjáró oktatásmódszertani képzéseket elvégző kollégák.

Az ELTE az RRF-2.1.2-21-2022-00023 Gyakorlatorientált felsőfokú képzés infrastrukturális és készségfejlesztése az ELTE-n c. projekt keretében digitális eszközfejlesztési kampányt hirdet az ELTE Oktatásmódszertani önjáró képzéseit teljesítő, az egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban álló oktató-kutató munkatársak számára. Azok a munkatársak, akik már teljesítettetek, vagy a közeljövőben teljesítenek legalább 3 db önjáró kurzust az ELTE Oktatási Igazgatóság Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Osztályának önjáró kurzusainak kínálatából jogosulttá válnak egy Lenovo ThinkPad L14 Gen3 vagy egy Lenovo ThinkPad L15 Gen3 típusú munkalaptop igénylésére a fent említett pályázat infrastrukturális fejlesztéséhez kapcsolódóan. Az igénylés feltétele 3 db különböző önjáró kurzusok elvégzése, a kurzusokban elérhető teljesítési igazolások letöltése, valamint az igazolások és a vonatkozó igénylő űrlap megküldése az ELTE Oktatási Igazgatósága felé. A laptopokra vonatkozó igények benyújtására az alábbi űrlapon van lehetőség>> Tovább az űrlapra

Az Oktatási Igazgatóság 2023. március 6. és 2023. május 31. között várja az önjáró képzéseket teljesítő munkatársaktól a felmerülő igényeket, melyeket a pályázat infrastrukturális fejlesztési alapjából rendelkezésre álló eszközkészlet kimerülésig (kb. 80-80 db eszköz) tud majd teljesíteni.

Az aktuálisan elérhető önjáró képzésekről és a jelentkezésről az alábbi weboldalon tájékozódhat >> Tovább a weboldalra

Fontos! Az igényelt laptopok nem kerülnek a munkatársak tulajdonába, hanem a foglalkoztató szervezeti egységhez kerülnek átadásra, és a leltárba felvételre kerülnek. A munkatársak az eszközt a leltári szabályozásának megfelelően, munkavégzésre tudják igénybe venni az ELTE-s jogviszonyuk fennállásáig.