Meghosszabbításra került a 2017. évi szolgáltatási felmérés kitöltési határideje

2017.04.21.
Meghosszabbításra került a 2017. évi szolgáltatási felmérés kitöltési határideje
A meghosszabbított kitöltési időszak alatt a kérdőíveket immár a Neptun tanulmányi rendszer Ügyintézés/Kérdőívek menüpontja alatt lehet elérni. A kitöltési lehetőségre a rendszer minden  bejelentkezés alkalmával figyelmeztet felugró ablak formájában, az itt található linken keresztül szintén elérhető a kérdőív.

 A kérdőív az Egyetemen jelenleg elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos hallgatói elégedettség mérésére és a felmerülő igények összegyűjtésére irányul. A felmérés többek között olyan területekre terjed ki, mint a hallgatói ügyfélszolgálat, a tanulmányi hivatalok, valamint a nemzetközi, a könyvtári, a karrier- és a sportszolgáltatások.  Célunk olyan visszajelzések gyűjtése az egyetemvezetés számára, mely alapján kijelölhetővé válnak a jövőbeli fejlesztések irányai, területei.

A kérdőívet kitöltő, a nyereményjátékra regisztráló hallgatók között a következő ajándékokat sorsolja ki a Minőségügyi Iroda:

  • 2 darab fesztiválcsomag, melynek tartalma 1-1 darab hetijegy a 2017. július 11-17. között Velencén megrendezésre kerülő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT), valamint 1-1 teljes fesztivál felszerelés az ott alváshoz, benne egy sátorral, egy hálózsákkal és egy polifoam szivaccsal.
  • 1 darab Levono Tab3 7 Essential 3G tablet
  • 2 darab ELTE ajándékcsomag:
    • 1. csomag: 1 darab sportbérlet (a nyertes választhat az alábbi bérletek közül: aerobik, konditerem, spinning), 1 darab BEAC sporttáska és 1 darab BEAC pulóver a BEAC felajánlásával; 1-1 darab „az ELTE tulajdonában lévő korvinák” témájú exkluzív falinaptár és a „Pázmány-relikviák a budapesti Egyetemi Könyvtárban” c. kiadvány az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány felajánlásával.
    • 2. csomag: 1 darab BEAC pulóver, 1 darab BEAC 1898 póló, 1 darab BEAC bögre BEAC felajánlásával; 1 darab a Könyvtár freskóit ábrázoló díszpárna, valamint 1-1 darab „az ELTE tulajdonában lévő korvinák” témájú exkluzív falinaptár és a „Pázmány-relikviák a budapesti Egyetemi Könyvtárban” c. kiadvány az Egyetemi Könyvtárért Alapítvány felajánlásával.

A nyereménysorsolásra 2017. május 8-án 12 órakor a Játékszervező székhelyén (1056 Budapest, Szerb u. 21-23.) kerül sor azon kitöltők között, akik a nyereményjátékra regisztrálnak.

A nyereményjáték szabályzata ide kattintva elérhető.