Online edzések mindenkinek

2020.03.23.
Online edzések mindenkinek
Elkezdődött az egyetem sportegyesületének „Sport mindenkor” programja, melynek keretében a BEAC a hét minden napján élő edzésvideókkal támogatja sportolói, az egyetem polgárai, valamint az érdeklődők egészségét, a sportolás rendszerességének megtartását.

A program keretében a BEAC többféle sportágban is tart online edzéseket. Az Aerobik Szakosztály koordinálásában számos aerobikóra indul, négyféle jógaórát közvetítenek a Szabadidősport Szakosztálynak köszönhetően, az Erőnléti Szakosztály támogatásával, szervezésében erőnléti órákat osztanak meg, és az önvédelmi sportok kedvelőinek sem kell a gyakorlásról lemondaniuk. Az edzéseket – legyen az gerinctréning, alakformáló, jóga vagy zumba – lakásban vagy a szabadban is végig lehet csinálni.

Mivel a szabadtéri futás a vonatkozó járványügyi rendelkezések betartása mellett továbbra is lehetséges, Csere Gáspár, a BEAC atlétája ad hozzá megfontolandó tanácsokat, hasznos tippeket. Letölthetők egyéni edzéstervek is.

A BEAC arra buzdít mindenkit, éljen a lehetőséggel akkor is, ha korábban nem sportolt, illetve próbáljon ki új sportágakat is.

A sportolás esetében is fontos a rendszeresség, ezért a sportegyesület virtuális órarendet készített.

Az Aerobik Szakosztály által szervezett edzésekről ITT, a jógacsoport óráiról ITT olvashat többet.

Az online edzések az alábbi Facebook-oldalakon találhatók meg:

Az előrehozott tavaszi szünet után, március 23-tól online üzemmódban folytatódnak a kredites testnevelésórák is, így a hallgatóknak lehetőségük lesz megszerezni a szükséges kreditet.

Az ELTE-s kollégisták számára az ELTE Kollégiumi Központ támogatásával online továbbra is elérhetőek lesznek a már megszokott edzések a kollégiumi edzéscsoportokban. Emellett az egyetemi dolgozók számára is folytatódnak a Kancellária Szolgáltatási Igazgatóság által biztosított dolgozói edzések

Facebook