Proof of Concept 2023

2023.02.06.
Proof of Concept 2023
Az ELTE Innovációs Központ vissza nem térítendő pénzügyi támogatást hirdet az egyetemi innovációs tevékenység támogatására, a kutatási eredmények üzleti hasznosításának előmozdítására.

A POC (Proof of Concept) pályázati felhívás célja, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetemen létrejött szellemi alkotásokat, ötleteket és terveket magasabb érettségi szintre emelje, továbbá támogassa az egyetemi innovációs tevékenységet és előmozdítsa a kutatási eredmények üzleti hasznosítását. A pályázati lehetőségre az ELTE egyetemi polgárok jelentkezését várjuk.

A pályázati felhívás keretében rendelkezésre álló keret 24 millió forint.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. február 21.

A jelentkezéshez szükséges információ a Részletes pályázati kiírásban érhető el, továbbá annak mellékletei tartalmazzák a kitöltendő adatlapokat és kapcsolódó útmutatót.

A POC pályázati felhívás részletes ismertetésének céljából, az Innovációs Központ 2023. február 14-én online tájékoztató eseményt szervez. A részvételi szándékot az innovacio@innovacio.elte.hu elektronikus levélcímre szükséges jelezni február 10-ig.

A pályázat keretében felhasználható forrást „Az ELTE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban” című 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00004 számú projekt biztosítja.

DOKUMENTUMOK
Részletes pályázati kiírás
Mellékletek (kitöltendő adatlapok és útmutató)
Gyakran ismételt kérdések