Szakgyak Est – Egy felejthetetlen este az Erasmus szakmai gyakorlatokról

Szakgyak Est – Egy felejthetetlen este az Erasmus szakmai gyakorlatokról

Május 22-én egy nagyszabású eseménynek adott otthont az ELTE VI. nagyelőadója: a Szakgyak Estnek, amelyen több mint 250 hallgató vett részt. Az este célja az volt, hogy megismertessük a hallgatókkal az Erasmus+ szakmai gyakorlatok páratlan lehetőségeit, amelyek folyamatos jelentkezési lehetősége révén bármikor elérhetők. Az eseményt különlegessé tette, hogy vendégeink között voltak Kiss Levente, aki Helsinkiben egy startup cégnél szerzett tapasztalatokat, valamint Horváth Noémi, aki a párizsi Liszt Intézetnél töltötte szakmai gyakorlatát. Az ő inspiráló történeteik hatalmas hatást gyakoroltak a résztvevőkre.

Az esemény online elérhetősége

Ha lemaradtál az eseményről, sem kell aggódnod! Az online felvétel elérhető ezen a linken: Erasmus+ szakmai gyakorlatok. Itt visszanézheted az egész előadást és megtudhatod, miért érdemes neked is jelentkezned. Ebből egy kis ízelítő:

Az Erasmus szakmai gyakorlat előnyei

Az Erasmus szakmai gyakorlatok számos előnnyel járnak, amelyek nemcsak a tanulmányaidat, hanem a jövőbeli karrieredet is segíthetik:

  • Nemzetközi tapasztalat: Külföldön szerzett szakmai gyakorlat során megismerheted egy másik ország kultúráját, munkahelyi szokásait, és fejlesztheted nyelvtudásodat.
  • Szakmai kapcsolatok: Lehetőséged nyílik nemzetközi kapcsolatok építésére, amelyek a jövőben karriered alappilléreivé válhatnak.
  • Versenyképesebb leszel a munkaerőpiacon: Az önéletrajzodban feltüntetett nemzetközi szakmai tapasztalat előnyt jelenthet a munkaerőpiacon, és növelheti az elhelyezkedési esélyeidet.
  • Ösztöndíj lehetőségek: Az Erasmus program anyagi támogatást biztosít, amely segíti a külföldi tartózkodás költségeinek fedezését.
  • Személyes fejlődés: Az új kihívások és környezet hozzájárulnak személyes fejlődésedhez, önállóságodhoz és önbizalmad növekedéséhez.

Ne hagyd ki a jelentkezést!

Ne maradj le te sem az Erasmus szakmai gyakorlatok nyújtotta páratlan lehetőségekről! A jelentkezés folyamatos, így bármikor elindíthatod a tervezést és a pályázást. Most van itt az idő, hogy megragadd ezt a lehetőséget, és egy lépéssel közelebb kerülj a sikeres karrierhez. A részletekről és a jelentkezés menetéről további információkat itt találsz: Erasmus szakmai gyakorlatok. További kérdések esetén keresd fel kari koordinátorod.

Bízunk benne, hogy hamarosan téged is az Erasmus szakmai gyakorlatok résztvevői között üdvözölhetünk!