Számít a gólyák véleménye!

2018.08.31.
Számít a gólyák véleménye!
Az egyetem minőségfejlesztési céllal várja az elsőévesek visszajelzését többek között tanulmányaikkal, az intézménnyel és karriertervükkel kapcsolatban is. A Gólyakérdőívek 2018. augusztus 29. és szeptember 12. között érhetőek el. 

A 2018/2019-es tanév őszi félévében az Eötvös Loránd Tudományegyetemre beiratkozó elsőéves alap- és mesterszakosok a Neptun rendszeren keresztül tölthetik ki a Gólyakérdőívet. Véleményük kifejezésével közreműködhetnek egyetemi éveik alakításában, és támogatják az egyetem minőségfejlesztési munkáját is.

Az elsőéves hallgatókhoz intézett kérdések révén az egyetem a tanulmányokkal, az intézménnyel és az egyetemi élettel kapcsolatos várakozásokat, valamint az egyéni ambíciókat, karrierterveket kívánja felmérni és értékelni, megismerve közben leendő polgárait.

Az eredmények minden esetben a képzés minőségének, a hallgatók részére nyújtott szolgáltatások színvonalának fejlesztésére szolgálnak. Az ELTE Minőségügyi Irodája által korábban készített Gólyafelmérések beszámolói itt tekinthetők meg.