Témavezetőket és külső partnereket keres a CHARM-EU

2024.01.29.
Témavezetőket és külső partnereket keres a CHARM-EU
A CHARM-EU mesterképzésének végzősei a program záró fázisában külső partnerek által ajánlott diplomamunka-projekteken dolgoznak szakértők, szervezetek mentorálása és belsős témavezetők támogatása mellett. A CHARM-EU egyaránt várja az érdeklődő külső partnerek és ELTE-s oktatók jelentkezését március 8-ig.

Az első közös diplomát (joint degree) kínáló európai mesterképzést elindító CHARM-EU egyetemszövetség oktatási és kutatási módszereinek fejlesztése, illetve a fenntarthatósági kihívások megoldásának előmozdítása érdekében akadémiai partnerei mellett együtt dolgozik az igazgatási, a gazdasági és a társadalmi szféra szereplőivel is. A fenntarthatóság globális kihívásai mesterképzés záró szakaszában (Capstone) a hallgatók a Szövetség külső szakértői hálózatával együttműködve közösen hoznak létre új tudást és megoldásokat az ENSZ fenntartható fejlődési céljaihoz kapcsolódó egyes társadalmi kihívásokon dolgozva.

A közös mesterszak 2024 szeptemberében kezdődő Capstone fázisához CHARM-EU olyan külső partnereket keres, akik egy kihívásalapú diplomamunka-projekt benyújtásával és egy-egy hallgatói csoport külső mentorálásával segítenék a Capstone fázis megvalósulását. A CHARM-EU szakértői hálózatához való csatlakozásról szóló felhívás itt érhető el.

A Szövetség továbbá ELTE-s oktatók jelentkezését is várja akár a már benyújtott projektjavaslatokhoz kapcsolódó belső témavezetői feladatok ellátárása, akár új projekt-javaslatok benyújtására. A már beérkezett projektjavaslatok részletes leírása itt érhető el.

Amennyiben kutatási/oktatási tevékenysége kapcsolódik a kihívásokban javasolt témákhoz, illetve érdekesnek találja és szívesen részt venne témavezetőként a mesterképzésben, örömmel várjuk jelentkezését az ELTE CHARM-EU Irodájánál vagy a mesterképzés Capstone-fázisának ELTE-s koordinátoránál, Jesús Reyes Nunez-nél. Kérdés esetén is hozzájuk fordulhat. 

Jelentkezési határidő: 2024. március 8.

További információ a CHARM-EU Szövetségről
További információ a Fenntarthatóság globális kihívásai mesterképzésről