Webinárium az Erasmus+ Appról

2021.05.13.
Webinárium az Erasmus+ Appról
Az ELTE szervezésében és több munkatársa aktív részvételével 2021. április 29-én rendezték meg az online szemináriumot, amelynek keretében a résztvevő felsőoktatási intézmények nemzetközi koordinátorai gyakorlati példákon keresztül ismerhették meg az Erasmus+ App telefonos alkalmazás hallgatókkal való kommunikációt támogató lehetőségeit.

A 2021 tavaszi Erasmus Goes Digital webinárium-sorozat keretében tartott rendezvény szorosan kapcsolódik az ELTE által koordinált, az European University Foundation (EUF) és az Erasmus Student Network (ESN) szervezetekkel konzorciumi formában megvalósított „Enhancement of the Erasmus+ App” projekthez. A projekt célja az, hogy az Erasmus+ program keretében mobilitási tapasztalatot szerző hallgatók számára "egyablakos ügyintézésként" könnyen elérhetővé tegyen minden, a pályázástól a mobilitási időszak lezárultáig releváns információt és szolgáltatást a telefonos alkalmazáson keresztül.

A „Meet the Erasmus+ App” webinárium témájául szolgáló legfrissebb fejlesztések révén mostantól az egyetemek intézményspecifikus tartalmakat is megjeleníthetnek az applikációban a kiutazó és beutazó hallgatóik számára az Erasmus Dashboardon keresztül.

A webináriumról készült felvétel itt tekinthető meg, az új funkciókról pedig az EUF tudásbázisában lehet tájékozódni.

Az ELTE szerepéről az Erasmus+ App megújításában korábban itt írtunk.