Pályaválasztási rendezvények

Pályaválasztási rendezvények

Pályaválasztási rendezvények

Az ELTE egyedülálló, középiskolásoknak szóló rendezvénye az ELTEfeszt, amelyet 2020. november 18-án már nyolcadik alkalommal rendeztük meg nagy sikerrel, rendhagyó módon: online közvetítéssel. A fesztivál több mint egy hagyományos nyílt nap: az izgalmas programon intézményünk összes kara bemutatkozik – nem mindennapi formában. Az élményalapú rendezvény célja, hogy bemutassa, miként működik egy nyitott, európai, a tehetséggondozásban élen járó intézmény. Kiváló professzoraink előadásai mellett külön standon tájékoztatjuk az érdeklődőket a felvételi tudnivalókról, az Érettségi Előkészítőről és hallgatói szolgáltatásainkról. Leendő hallgatóink megismerkedhetnek azokkal a lehetőségekkel is, amelyeket 450 nemzetközi partneregyetemünk nyújt az ELTE-s diákoknak. A kiemelkedő diákok tehetséggondozását végző egyedülálló szakkollégiumi hálózat mellett tutorálási és mentorprogramjainkról is szó esik. A 2020-as videók visszanézhetők itt.

Az interjúk a 2020. novemberi ELTEfeszten készültek.

A november és január között megrendezett kari Nyílt Napokon a jelentkezők megismerkedhetnek a karok képzési kínálatával, részt vehetnek mintaórákon és izgalmas előadásokon, illetve a karok vezetőivel, oktatóival és hallgatóival is találkozhatnak, idén természetesen szintén online.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is ott lesz továbbá az Educatio Online Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amely 2020. január 21-23. között már 21. alkalommal, 3 napon keresztül várja a látogatókat.

Az interjúk a 2020. januári Educatio Kiállításon készültek.