Gólyaüdvözlő

2017.07.26.
Gólyaüdvözlő

Kedves Gólya!

Örömmel üdvözlünk az ELTE-n! Izgalmas időszak előtt állsz, az elkövetkezendő évek minden bizonnyal nagy hatással lesznek életedre. Élmények sorozata vár Rád, rengeteg új embert fogsz megismerni és sok-sok tudást sajátíthatsz el. Mindez pályafutásod szempontjából meghatározó lesz. Az egyetemi évek végével ne hagyd, hogy véget érjen: tudásod, ismereteid és kapcsolataid megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szükséged lesz, hogy minél jobban kiismerd magad a világ dolgaiban. Mi ezekben igyekszünk támogatni törekvéseidet.

Az ELTE Alumni Szervezet célja, hogy alkalmat teremtsen az egykori hallgatóknak a kapcsolattartásra és építésre, közvetítse feléjük az egyetem és intézményei által kínált változatos lehetőségek – programok, események, rendezvények és eredmények – hírét mind a tudományos és kutatói, mind a kulturális és sport területeken. Bízunk benne, hogy ezáltal segítjük a rendszeres, folyamatos ismeretszerzést egy életen át – támogatva ezzel is a volt hallgatók szakmai előrejutását és fenntartva a kötődésüket az egyetemhez. Reméljük, hogy a diplomád megszerzése után egyszer majd Te is kedvet kapsz ahhoz, hogy a pályafutásod során felhalmozott tudásodat, sikereidet megoszd az ELTE Alma Mater mindenkori hallgatóival, oktatóival.

Beiratkozáskor alkalmad nyílik csatlakozási szándékod jelzésére; az okleveled megszerzésekor pedig a végleges adataid birtokában megerősítheted regisztrációdat, hogy mindig jól értesült lehess.

Érdemes ellátogatni a honlapunkra, ahol bővebben is olvashatsz az Alumni Szervezetről: az Alumni Központ és az Alumni Tagozatok (Egyetem karai, szakkollégiumai, stb.) által kínált változatos szakmai programokról, színes eseményekről, rendezvényeken való részvételi lehetőségekről, az Alumni-kártyával járó kedvezményekről, a regisztrációval járó információs anyagokról; illetve az ELTE Alumni Alapítványról. A regisztráció díjmentes.

Egyre több olyan programot szervezünk, mely a jelen és a jövő alumnusainak kapcsolatát hivatott erősíteni - például az „ELTE Sikerek” előadássorozat, „Az Egyetem megnyitja kapuit” sorozat, vagy az éppen alakuló mentorrendszer.

Sikeres tanulást és diplomaszerzést kívánunk! Utána se szakadj el az egyetemtől, kari- és szaktársaidtól, jusson eszedbe a lehetőség, hogy okleveled birtokában az ELTE diplomások köréhez tartozhass!
 

Sok sikert kíván Egyetemi éveidhez az

ELTE Alma Mater!

 

Elérhetőségünk: 

ELTE ALUMNI KÖZPONT
1056 Budapest, Szerb u. 21-23.