Hírek, felhívások (archívum)

Üdvözli a gólyákat az ELTE Alumni!

Üdvözli a gólyákat az ELTE Alumni!
Tanulj, épülj, barátkozz, utazz, pályázz! Már beiratkozáskor, az Alumni űrlap kitöltésével biztosítsd helyed az ELTE Diplomások körében, aztán figyeld az ELTE Alumni híreket, eseményeket, hogy részese lehess a generációk összefogásának. Téged is várunk már: friss hírekért iratkozz fel ma az ELTE Alumni Junior Magazinra!

Kedves Gólya! Örömmel üdvözlünk az ELTE-n: izgalmas időszak előtt állsz! Az elkövetkezendő évek minden bizonnyal nagy hatással lesznek életedre. Élmények sorozata vár Rád, rengeteg új embert fogsz megismerni és sok-sok tudást sajátíthatsz el. Mindez pályafutásod szempontjából meghatározó lesz. Az egyetemi évek végével ne hagyd, hogy mindez megszakadjon: tudásod, ismereteid és kapcsolataid megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szükséged lesz! Fontos, hogy folyamatosan kiismerjed magad a világ dolgaiban. Mi ezekben igyekszünk támogatni törekvéseidet – szintén egy életen át.

Már beiratkozáskor alkalmad nyílik kapcsolattartási szándékod jelzésére; diplomád megszerzésekor pedig már a végleges adataid birtokában erősítheted meg regisztrációdat, hogy mindig jól értesült lehess.

Nézz rá honlapunkra, informálódj az Alumni Szervezetről, az Alumni Központ és az Alumni Tagozatok által kínált változatos összegyetemi, illetve szakmai alumni programokról, az Alumni Kártya kedvezményekről és az ELTE Alumni Alapítványról. Sok információt közösségi oldalainkon* is megosztunk.

Legyél ELTE Alumni Ösztöndíjas! Félévente pályázatot írunk ki a tehetséges, rászoruló hallgatók utazását, világlátását segítendő – a volt hallgatók és az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával. Mint leendő ELTE Diplomás élvezd máris az ELTE Alumni közösség generációkon átívelő összefogó erejét! 

Önkéntesként is szeretettel várunk – tapasztalatokra, tudásra, kredit pontokra, ajánlólevélre tehetsz szert. 

Több olyan programot szervezünk, mely a jelen és a jövő alumnusainak kapcsolatát erősíti – ilyenek a méltán népszerű ELTE Sikerek előadássorozat, az új ELTE Sikerek Veled beszélgetés-sorozat, Az Egyetem megnyitja kapuit felfedező séták, a nagyvilágra kitekintő  Nemzetek estjei kulturális sorozat. Mindezekre várunk: az eseményekről az ELTE Alumni Junior Magazin értesít.

Az ELTE Alumni Szervezet célja, hogy alkalmat teremtsen az egykori hallgatóknak a kapcsolattartásra és -építésre, közvetítse feléjük az Egyetem és intézményei által kínált változatos lehetőségek – programok, események, rendezvények és eredmények – hírét mind a tudományos és kutatói, mind a kulturális és sport területeken. Bízunk benne, hogy ezáltal is segítjük a rendszeres, folyamatos ismeretszerzést – folyamatosan támogatva szakmai előrejutásod, fenntartva kötődésed az Egyetemhez. Reméljük, hogy a diplomád/diplomáid megszerzése után egyszer majd Te is kedvet kapsz ahhoz, hogy a pályafutásod során felhalmozott tudásodat, sikereidet megosszad az ELTE Alma Mater mindenkori hallgatóival, oktatóival.

Sikeres tanulást és diplomaszerzést kívánunk! Utána is tartsad a kapcsolatot az Egyetemmel, kari és szaktársaiddal, jusson eszedbe a lehetőség, hogy okleveled birtokában az ELTE Diplomások köréhez tartozhatsz!

ELTE Alumni Központ
1056 Budapest, Szerb u. 21–23.