Hírek, felhívások (archívum)

Üdvözli a gólyákat az ELTE Alumni!

Üdvözli a gólyákat az ELTE Alumni!
Tanulj, épülj, barátkozz, utazz, pályázz! Már beiratkozáskor, az Alumni űrlap kitöltésével biztosítsd helyed az ELTE Diplomások körében, aztán figyeld az ELTE Alumni híreket, eseményeket, hogy részese lehess a generációk összefogásának. Iratkozz fel az ELTE Alumni Junior Magazinra: Téged is várunk már, sok összegyetemi és szakmai alumni eseményre!

Kedves Gólya! Örömmel üdvözlünk az ELTE-n: izgalmas időszak előtt állsz! Az elkövetkezendő évek nagy hatással lesznek életedre. Élmények sorozata vár Rád, rengeteg új embert fogsz megismerni és sok-sok tudást sajátíthatsz el. Mindez pályafutásod szempontjából meghatározó lesz. Az egyetemi évek végével ne hagyd, hogy a kapcsolat megszakadjon: tudásod, ismereteid és kapcsolataid megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szükséged lesz! Fontos, hogy kiismerd magad a világ dolgaiban. Ebben támogatjuk törekvéseidet egy életen át.

Már beiratkozáskor alkalmad nyílik kapcsolattartási szándékod jelzésére, a diplomád megszerzésekor pedig már a végleges adataid birtokában végezheted el regisztrációt, hogy mindig jól értesült lehess.

Nézz körül az Alumni platformon, informálódj az Alumni Szervezetről, az Alumni Központ és az Alumni Tagozatok által kínált változatos összegyetemi, illetve szakmai alumni programokról - melyekre máris szeretettel várunk. Tájékozódj az Alumni Kártya kedvezményekről, és a hallgatókat segítő ELTE Alumni Alapítványról. Sok információt a többi közösségi oldalunkon* is megosztunk. 

Több olyan összegyetemi programot szervezünk, mely a jelen és volt hallgatók kapcsolatát erősíti – ilyenek az ELTE Sikerek előadássorozat, az ELTE Sikerek Veled beszélgetés-sorozat, Az Egyetem megnyitja kapuit felfedező séták, a nagyvilágra kitekintő  Nemzetek estjei kulturális sorozat, a sportpos Alumni Kupák. Mindezekre máris szeretettel várunk: az ELTE Alumni Junior Magazinból időben értesülhetsz róluk.

Önkéntesként is szeretettel várunk: szert tehetsz tapasztalatokra, tudásra, kredit pontokra, ajánlólevélre. 

Az ELTE Alumni Szervezet célja, hogy alkalmat teremtsen az egykori hallgatóknak a kapcsolattartásra és -építésre (egymással, és gyakran a hallgatókkal, oktatókkal is) közvetítse feléjük az Egyetem és intézményei által kínált változatos lehetőségek – programok, események, rendezvények és eredmények – hírét, mind a tudományos és kutatói, mind a kulturális és sport területeken. Ezek által is segítjük a rendszeres ismeretszerzést – folyamatosan támogatva szakmai előrejutásod, fenntartva kötődésed az Egyetemhez. Reméljük, hogy a diplomá(i)d megszerzése után Te is kedvet kapsz ahhoz, hogy a pályafutásod során felhalmozott tudásodat, tapasztalataidat megosszad az ELTE Alma Mater hallgatóival, oktatóival és volt egyetemi társaiddal.

Legyél ELTE Alumni Ösztöndíjas! Félévente pályázatot írunk ki a tehetséges, rászoruló hallgatók utazását, világlátását segítendő – a volt hallgatók és az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével. Mint leendő ELTE Diplomás élvezd máris az egyetemi ELTE Alumni közösség generációkon átívelő összefogó erejét! 

Sikeres tanulást és diplomaszerzést kívánunk! Végzés után is tartsd a kapcsolatot az Egyetemmel, kari és szaktársaiddal, és ne feledd, hogy okleveled birtokában az ELTE Diplomások köréhez tartozol.

Sok sikert kíván egyetemi éveidhez az
ELTE Alma Mater :)

ELTE Alumni Központ
1056 Budapest, Szerb u. 21–23.