Gólyaüdvözlő - Máris vár az ELTE Alumni!

2017.07.26.
Gólyaüdvözlő - Máris vár az ELTE Alumni!
TANULJ - ÉPÜLJ - BARÁTKOZZ - UTAZZ - PÁLYÁZZ ! Már beiratkozáskor, az Alumni ürlap kitöltésével biztosítsad helyet az ELTE Diplomások körében, aztán figyeld az ELTE Alumni híreket, esményeket, hogy részesese lehess a generációk összefogásának. Téged is várunk már!

Kedves Gólya! Örömmel üdvözlünk az ELTE-n! Izgalmas időszak előtt állsz. Az elkövetkezendő évek minden bizonnyal nagy hatással lesznek életedre. Élmények sorozata vár Rád, rengeteg új embert fogsz megismerni és sok-sok tudást sajátíthatsz el. Mindez pályafutásod szempontjából meghatározó lesz. Az egyetemi évek végével ne hagyd, hogy véget érjen: tudásod, ismereteid és kapcsolataid megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szükséged lesz! Fontos, hogy folyamatosan kiismerjed magad a világ dolgaiban. Mi ezekben igyekszünk támogatni törekvéseidet - egy életen át.

Az ELTE Alumni Szervezet célja, hogy alkalmat teremtsen az egykori hallgatóknak a kapcsolattartásra és építésre, közvetítse feléjük az Egyetem és intézményei által kínált változatos lehetőségek – programok, események, rendezvények és eredmények – hírét mind a tudományos és kutatói, mind a kulturális és sport területeken. Bízunk benne, hogy ezáltal is segítjük a rendszeres, folyamatos ismeretszerzést - folyamatosan támogatva szakmai előrejutásod, fenntartva kötődésed az Egyetemhez. Reméljük, hogy a diplomád/diplomáid megszerzése után egyszer majd Te is kedvet kapsz ahhoz, hogy a pályafutásod során felhalmozott tudásodat, sikereidet megosszad az ELTE Alma Mater mindenkori hallgatóival, oktatóival.

Már beiratkozáskor alkalmad nyílik kapcsolattartási szándékod jelzésére; diplomád megszerzésekor pedig már a végleges adataid birtokában erősítheted meg regisztrációdat, hogy mindig jól értesült lehess.

Nézz rá honlapunkra, informálódj az Alumni Szervezetről: az Alumni Központ és az Alumni Tagozatok (Egyetemünk 1-1 kara, 1-1 szakkollégiuma, a kollégiumok, stb.) által kínált változatos összegyetemi illetve kari/szakági programokról, színes eseményekről, az Alumni-kártyával járó kedvezményekről, továbbá, az ELTE Alumni Alapítványról.

Félévente pályázatot írunk ki a törekvéseinket segítő Alumnusok, és az ELTE Alumni Alapítvány bevonásával hogy már a jövő ELTE Diplomásai is élvezhessék az ELTE Alumni közösség generációkon átívelő összefogó erejét: közreműködésével az ELTE Diplomások támogatása eljut a tehetséges, rászoruló hallgatókhoz!
Mint önkéntest, már egyetemi éveid alatt is szeretettel várunk - ezáltal esetenként akár kredit pontokra, illetve ajánlólevélre is szert tehetsz. Sok információt közösségi oldalainkon* is megosztunk.

Több olyan programot szervezünk, mely a jelen és a jövő alumnusainak kapcsolatát hivatott erősíteni - ilyenek az igen népszerű „ELTE Sikerek” előadássorozat, „Az Egyetem megnyitja kapuit” sorozat illetve ha a világ dolgaira az utazás tekintetében is nyitott vagy, akkor a  "Nemzetek estjei" kulturális sorozat. Mindezekre várunk: figyeld a híreket! Iratkozz fel máris az ELTE Alumni Junior Magazinra!

Sikeres tanulást és diplomaszerzést kívánunk! Utána se szakadj el az egyetemtől, kari- és szaktársaidtól, jusson eszedbe a lehetőség, hogy okleveled birtokában az ELTE diplomások köréhez tartozhass!
 

Sok sikert kíván Egyetemi éveidhez az

ELTE Alma Mater!

 

ELTE ALUMNI KÖZPONT
1056 Budapest, Szerb u. 21-23.