E-learning képzések

2016.10.06.
E-learning képzések
Gyakorlatorientált képzéseket szerveznek oktatók számára a Moodle, valamint a  Canvas keretrendszerek használatáról 2016. október 14-én és 21-én.

Az Egyetem vezetésének stratégiai célja: megteremteni a tárgyi és személyi feltételeit annak, hogy az egyetem oktatói minél szélesebb körben tudják alkalmazni a digitális technológiákat, innovatív oktatási módszereket. Ezek az eszközök nem helyettesítik, hanem hatékonyabbá tehetik az oktatók és hallgatók közötti együttműködést, azaz megfelelő alkalmazásukkal eredményesebbé lehet tenni az oktatási tevékenységet és a hallgatók tanulási folyamatát.

Ennek jegyében szervez az Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási Iroda gyakorlatorientált képzéseket oktatók számára a szeptembertől a Neptun rendszeréből is igényelhető Moodle, valamint az alábbi űrlapon kérhető Canvas keretrendszerek használatáról. 2016. október 14-én 14-19 óra között Abonyi-Tóth Andor tart Canvas-kurzust kezdőknek a Lágymányosi Campuson (Déli tömb, Programozási Nyelvek labor, 00-803). 2016. október 21-én 14-19 óra között ugyanitt Tartsayné Németh Nóra vezeti a kezdőknek szóló Moodle-kurzust.

Jelentkezni folyamatosan, a munkahelyi adatok (kar, intézet, tanszék, e-mail) megadásával lehet. A végleges résztvevők listájának kialakítása a jelentkezés sorrendjében történik, túljelentkezés esetén adandó alkalommal várólistáról is be lehet kerülni.

ELTE E-Learning

További információ